menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol
Producător

Zumm Garden Furniture®

Zumm Garden Furniture®
 
Despre Companie

Zumm Garden Furniture® este un brand polonez care produce mobilier de înaltă calitate din metale prețioase. Suntem specializați în mobilier atemporal și elegant, atât pentru interior, cât și exterior - complet rezistent la condițiile meteorologice.

În oferta noastră veți găsi mobilier de hotel, mobilier de restaurant, mobilier pentru zone SPA, mobilier de grădină, mobilier de terasă, mobilier pentru piscine și parcuri acvatice. Misiunea noastră este de a face viața mai confortabilă și plăcută. Acest lucru este, fără îndoială, ajutat de manopera atentă a fiecărui produs și de selectarea țesăturilor, materialelor și metalelor de cea mai înaltă calitate. Oferta noastră include o gamă largă de mobilier care vă va permite să alegeți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor dvs. - alegeți mobilierul care vi se potrivește. Designerii noștri se asigură că mobilierul de grădină din aluminiu sub semnul ZUMM® este cât mai confortabil, ergonomic și ecologic. Îngrijirea ușoară și rapidă este cu siguranță un mare plus, ceea ce va duce la menținerea frumuseții, eleganței și durabilității timp de ani de zile.
Vezi totul
 
Pagina Oficială
https://zumm.pl
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate