menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol
Producător

Vimine Natural Wicker®

Vimine Natural Wicker®
 
Despre Companie

Pierduți în agitația zilnică, uităm de ceea ce este cel mai important - echilibrul și armonia interioară. Și atât de puțin este suficient pentru a-ți recâștiga echilibrul - un fotoliu confortabil, aer curat, o ceașcă de ceai, liniște în jurul tău și un moment singur cu propriile gânduri.

Grădina poate deveni oaza ta privată în care toate grijile și problemele nu vor mai conta. Mobilierul din ratan Vimine va aduce o calitate complet nouă și o estetică unică spațiului dvs. de acasă. De acum înainte, fiecare intrare în casă va deveni o călătorie inspirată în colțuri exotice și calde ale globului.
Mobilier din ratan - natura întâlnește modernitatea
Colecția de mobilier din ratan Vimine este formată din modele unice cu o formă unică și un design original. Fiecare dintre ele este realizat cu grijă manual din ratan natural, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi un produs unic și răsfățați până în cele mai mici detalii. Materialele naturale și culorile pământului, o formă de bun gust și un indiciu de exotism vor crea o atmosferă colonială în grădina dvs., evocând imaginea călătoriilor lungi.
O selecție largă de diverse modele de mobilier din ratan Vimine permite o amenajare creativă a spațiului, adaptată nevoilor dumneavoastră. Compunând un set universal format din scaune ușoare, sofisticate și o masă din tec, vă veți îmbogăți curtea sau grădina cu locuri de întâlnire, unde vă veți distra prietenii și familia în timpul unei petreceri de vară în grădină. Cu siguranță toată lumea va aprecia farmecul subtil al leagănului din ratan NICE - o combinație de design modern și frumusețea naturii pure. Canapeaua și fotoliile CANNES sunt tovarășii perfecti pentru petrecea placută a timpului în grădină cu familia și pentru seri singuratice și relaxante sub cerul liber - echipamentele universale vor funcționa în orice situație, umplând fiecare moment cu un confort aparte. Accesoriile interesante sub formă de felinare de diferite dimensiuni și forme, coșuri din ratan și ghivece vor lega întreaga viziune a aranjamentului, adăugându-i un farmec subtil.
Mobilier din ratan Vimine - profitați de experiență
Mobilierul din ratan Vimine decorează grădini și terase din întreaga lume de peste o sută de ani. O companie de familie care a ajuns la rangul de întreprindere rezistentă, activitățile sale sunt ghidate de binele mediului și de ideea dezvoltării durabile. Fiecare model este o lucrare de artă aplicată, țesută manual. Mobilierul din ratan Vimine combină armonios un design de bun gust și cele mai înalte standarde de manoperă, ceea ce îl face un echipament atractiv atât pentru spațiile moderne, cât și pentru cele tradiționale.

Vezi totul
 
Pagina Oficială
http://vimine.pl/
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate