menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Umbrele elegante de grădină cu picior central

Frumusețea grădinii este ascunsă nu numai în compozițiile complexe de plante, natura schimbându-se odată cu anotimpurile, jocul subtil de lumină, culori și forme ... vara exact așa cum îți place. Unul dintre elementele fără de care este imposibil de imaginat relaxarea în aer liber este o umbrelă - un mic accesoriu care aduce cu totul o altă calitate grădinii și terasei.Vă prezentăm umbrelele de grădină cu un picior central - un detaliu funcțional și estetic care va încununa amenajarea exterioară.

Utilitatea umbrelei în loc de umbra copacilor

Pentru a asigura independența maximă față de vreme, am creat o colecție largă de umbrele de grădină care nu numai că vă vor proteja de soare, dar și de precipitații și radiații UV. Parasolarul este confecționată dintr-o țesătură de înaltă clasă - poliester acoperit cu un strat de poliuretan care este rezistent la praf și umiditate și nu se estompează sub expunerea îndelungată la soare. Mecanismul avansat de înclinare dublă și suprafața mare a baldachinului vă permit să umbriți chiar și spațiul greu de atins. Datorită proiectelor atent gândite de designerii olandezi, operarea acestui mecanism simplu și intuitiv este joacă de copii.

Umbrele de grădină cu picior central - în tandem cu mobilier de lux

Designul rafinat din punct de vedere al utilizării, este doar una dintre caracteristicile umbrelelor de grădină cu picior central. Fiecare model din colecția extinsă Platinum urmărește ultimele tendințe din industria în aer liber. Culorile nobile, forma elegantă și accesoriile interesante, precum iluminarea delicată, sunt combinate sublim cu un set de mobilier la modă, creând o combinație originală și frumoasă, care va duce relaxarea în aerul curat la un alt nivel.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate