menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Umbrele de grădină cu picioare laterale

Filtrează după::
Vizualizări:

Umbrele practice de grădină cu un picior lateral

Pentru a obține o bucurie maximă în timpul verii, este important să vă oferiți condiții optime pentru odihnă. La completarea echipamentului de grădină, ar trebui să avem grijă nu numai de fotolii confortabile, de scaune sau de o canapea, ci și de o umbrelă practică - un detaliu inconfundabil, care ne va proteja de soarele arzător și de o ploaie persistentă, neașteptată. O alternativă la modă și extrem de funcțională la modelele tradiționale sunt umbrele de grădină cu un picior lateral.

Pentru soare și ploaie

Sarcina principală a unei umbrele de grădină este de a oferi o protecție maximă împotriva soarelui. Produsele Platinum sunt o barieră nu numai pentru căldura care se revarsă din cer, ci și pentru umiditate și radiațiile UV. Un catarg mare nu va ocupa spațiul valoros - umbrele de grădină cu un picior lateral se potrivesc perfect chiar și cu cel mai extins set de mobilier. În plus, mecanismul în mai multe etape pentru reglarea unghiului baldachinului vă permite să umbriți fiecare colț al grădinii dvs. Învelișul din poliester acoperit cu poliuretan de înaltă calitate este rezistent la praf și apă. Datorită rezistenței ridicate la radiațiile UV, capacul își păstrează culoarea mult timp.

Umbrele practice de grădină cu un picior lateral Platinum - un standard inegalabil

Designerii olandezi, autori de modele sublime de umbrele, au obținut stăpânirea industriei în activitatea lor. Umbrelele de marcă Platinum sunt sinonime cu cea mai bună calitate și clasă. Materiale fiabile, solide, structură practică și stabilă, aspect atractiv și soluții inovatoare, cum ar fi îmbogățirea structurii cu benzi LED, fac ca umbrele de grădină cu un picior lateral disponibile în catalogul Garden Space să nu aibă concurență pe piața echipamentelor exterioare.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate