menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Umbrele de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Umbrele de grădină moderne

Atunci când amenajați o grădină perfectă, căutați un criteriu de aur între estetică și funcționalitate. Alegând printre multitudinea de sortimente de grădină și terasă, vă decideți asupra mobilierului confortabil și elegant și a accesoriilor complete, care vor conferi spațiului caracterul și gustul său. Cel mai important dintre ele este, fără îndoială, umbrela - un detaliu practic care vă poate decora mediul de acasă. Descoperiți colecția brandului olandez Platinum - umbrele de grădină solide special selectate, datorită cărora veți afla că o umbrelă nu trebuie să fie o necesitate plictisitoare.

Umbrele de grădină solide - o grădină frumoasă, indiferent de vreme

Colecția de umbrele de grădină disponibile în magazinul Garden Space este semnificativ diferită de cele care domină în alte magazine. Ce face produsele brandului Platinum atât de speciale? În primul rând, armonia dintre designul impecabil și funcționalitatea practică. Umbrelele de grădină din platină nu numai că oferă protecție împotriva căldurii care se revarsă din cer și a vântului de vară, care a deranjat neașteptat petrecerea din grădină din weekend, dar adaugă și un chic elegant peisajului de acasă.Dimensiuni impresionante și forme diverse, evocă atmosfera stațiunilor luxoase de pe litoral. Pentru a simți aura de vacanță lipsită de griji, nu trebuie să călătoriți în afara orașului în căutarea de locuri retrase. Tot ce ai nevoie pentru a face o pauză de la realitatea de zi cu zi este chiar alături. Tot ce trebuie să faceți este să ieșiți afară, să vă întindeți confortabil pe o canapea umbrită sau pe un scaun relaxant pentru a vedea cât de frumoasă poate fi vara!

Umbrelă de grădină - precizia designerilor olandezi

Colecția de umbrele exclusive este proiectată și modernizată de o echipă de designeri cu experiență din Olanda. Principalul obiectiv care determină direcția activităților proiectanților este de a crea echipamente avansate, extrem de utile, ușor de utilizat. Idei inovatoare, îndrăznețe și utilizarea metodelor moderne de producție au dus la crearea unor umbrele frumoase de grădină cu un mecanism dublu de înclinare. Fără a muta structura, puteți înclina și roti în mod liber umbrela în orice direcție pentru a umbri eficient spațiul dorit.

Umbrele de soare - culori elegante

Antracit, alb, sau poate bej clasic și elegant? Avantajul umbrelelor Platinum este, fără îndoială, libertatea în alegerea culorii țesăturilor. Oferta include acoperiri realizate din diverse materiale din clasa întâi, a doua, a treia sau a patra. Fiecare dintre ele are o rezistență specifică la decolorare sub influența unui contact prelungit și intens cu lumina soarelui. Indiferent de umbrela pe care o alegeți, puteți fi sigur că țesătura își va păstra culoarea impecabilă și vibrantă pentru multe sezoane. Mai mult, fixările solide ale baldachinului și cadrele puternice garantează siguranța și stabilitatea structurii. Pentru ca umbrela să-și păstreze aspectul fără cusur cât mai mult timp, merită să suplimentați colecția cu un capac special realizat din material ușor, respirabil. În plus, materialele impermeabile de înaltă calitate, vă protejează nu numai de soare, dar și de radiațiile UV. Luând decizia să cumpărați un accesoriu pentru design, creați o zonă confortabilă de relaxare în grădina dvs., care nu va fi deranjată de razele soarelui aspru si capricios.

Umbrele mari de grădină - echipamente pentru sarcini speciale

Cine dintre noi nu visează la o grădină vastă în care se va putea odihni într-o atmosferă intimă și se va simți complet în largul său? Din păcate, faptul că o grădină mare este asociată nu numai cu beneficii, ci și cu anumite dificultăți.În plus față de necesitatea de a cosi gazonul și de a uda un număr imens de paturi de flori, gazdele care au grijă de o grădină mare trebuie să se ocupe de achiziționarea de echipamente adecvate. Pentru a vă oferi dvs. și celor dragi condiții optime pentru a vă odihni în spatele casei, ar trebui să dotați grădina nu numai cu mobilier confortabil, ci și cu o umbrelă. Ca răspuns la nevoile persoanelor ale căror așteptări nu pot fi satisfăcute de modelele standard, am pregătit o ofertă specială. Umbrelele de grădină mari de tip CHALLENGER PREMIUM, cu laturi de 3x3 m sau chiar 3x4 m, sunt perfecte pentru locurile în care umbrele obișnuite nu funcționează.Un baldachin spațios, cu o dimensiune impresionantă de nuanțe, chiar și cel mai mare set de mobilier de grădină va adăuga gust și lux aranjamentului. Structura puternică este stabilă, datorită căreia utilizarea umbrelelor mari de grădină este complet sigură

Umbrele mici de grădină - perfecte pentru o terasă mică

Căutați echipament pentru o grădină mică? Vă este teamă că umbrela cu un baldachin mare va copleși compoziția? Avem soluția optimă pentru tine! În oferta Garden Space veți găsi umbrele de grădină mici, care sunt perfecte pentru terase mici și chiar balcoane. Fiecare model disponibil în catalogul nostru este cea mai bună dovadă că o formă mică și compactă poate merge mână în mână cu o funcționalitate excelentă. Materialele de înaltă clasă, soluțiile inovatoare de proiectare, designul elegant și ușurința de utilizare au făcut ca umbrele noastre să nu fie egalate de concurență. Ți-e teamă că umbrele mici de grădină vor fi neputincioase împotriva vântului puternic? Chiar și cele mai puternice rafale vor fi inofensive pentru umbrelă dacă o suplimentați cu o bază grea. Vânzarea include atât baze clasice, cât și modele pe roți, care vă vor permite să mișcați umbrela eficient. La ce modele merită să fiți atenți? Oamenii care caută un accesoriu mic și îngrijit le vor plăcea cu siguranță modelele din linia RIVA. Umbrelele mici de grădină de înaltă calitate vor completa subtil amenajarea fără să o copleșească și, de asemenea, vor umbri setul de cafea sau șezlongurile, permițându-vă dvs. și membrilor gospodăriei să vă relaxați pe deplin.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate