menu

 • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
 • Coșul tău
 • Coș gol

Umbrelă de grădină Challenger T² Ø 3,5m

Umbrelă de grădină Challenger T² Ø 3,5m

Umbrelă de grădină Challenger T² Ø 3,5m
Producător:
Platinum®
Codul produsului:
7138
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Culoare
Iluminare cu LED
Bază
Bază pentru umbrelă
Strat protector
Serviciu de asamblare pentru umbrele de grădină
Cantitate:
4 129.00  RON
Disponibil imediat!
 • Acțiune:
Descriere

Umbrelă modernă de grădină Challenger T²

Suntem încântați să prezentăm cel mai bine vândut produs printre umbrelele de grădină disponibile la Garden Space - acesta este Challenger T², echipament de grădină adaptat la așteptările celor mai exigenți clienți. Îmbogățindu-ți grădina sau terasa cu un asemenea element, soarele înfiorător și norișorul de vară nu te vor închide niciodată în casă.

 

 


 Opțiuni:

Umbrele proiectate cu atenție la cele mai mici detalii

Umbrela de grădină Challenger T² este perla din colecția de umbrele. Nu oferă doar o protecție excelentă, proiectând umbră în zilele toride și o barieră împotriva ploii, dar aduce și o notă de lux spațiului de acasă. Prin achiziționarea unei umbrele puteți crea cu ușurință o aură elegantă și fermecătoare, direct dintr-o stațiune de lux de pe litoral. Datorită unei game largi de modele diferențiate în ceea ce privește forma și culoarea, veți sublinia subtil valorile spațiului dvs. cu o umbrelă într-un stil aparte. Ceea ce face ca Challenger T² să fie atât de specială este ajustarea avansată - puteți să o rotiți cu 360 de grade și să o înclinați în orice direcție, fără a fi nevoie să mutați întreaga structură. Puteți comanda o husă practică, datorită căreia vă puteți proteja în siguranță umbrela în zilele de iarnă.

Umbrelă de grădină Challenger T² - Cele mai calitative materiale și cea mai buna funcționalitate

Challenger T² este cel mai avansat echipament realizat la cele mai înalte standarde. Rama umbrelei este realizată din aluminiu rezistent la rugină și la intemperii. Copertina este realizată din poliester acoperit cu poliuretan, rezistent la praf și apă. În structura baldachinului, s-au instalat arcuri de tensiune în fiecare braț pentru a absorbi mai bine rafalele de vânt, iar copertina umbrele a fost întotdeauna întinsă și reglată. Atunci când alegeți Umbrela de grădină Challenger T², alegeți un produs de lux de cea mai înaltă calitate, care vă va servi neîntrerupt timp de mulți ani.

Funcționalitatea, tehnologia și ușurința de utilizare fac din Challenger T² cel mai bine vândut produs din colecția noastră. Challenger T² este capabil să pivoteze și să se înclineze fără încetare în orice direcție. În acest fel, putem regla întotdeauna umbrirea fără a fi necesar să mutăm baza într-o altă locație. Baldachinul a fost lărgit și realizat integral din aluminiu, ceea ce îl face mai greu și mai durabil. Mecanismul de înclinare reglabil în două planuri este realizat din aluminiu cu oțel inoxidabil în partea interioară a carcasei. Cu Challenger T² vă veți bucura de o umbră plăcută în grădină mulți ani.

Challenger T² are un picior rotativ din aluminiu, datorită căruia poate fi rotită cu ușurință la 360 de grade. În acest fel, putem regla întotdeauna umbrirea fără a fi necesar să mutăm baza într-o altă locație. Carcasa din aluminiu este o garanție a fiabilității pentru un timp îndelungat de utilizare.

Recomandări

Umbrela este folosită pentru a proteja împotriva razelor solare - nu este un dispozitiv care să protejeze împotriva vântului și a ploii. Când utilizați umbrela, vă rugăm să fiți atenți și urmați recomandările de mai jos.

Chiar și cea mai grea bază a umbrelelor sau atașarea sa permanentă la sol nu garantează stabilitatea umbrelei deschise atunci când bate vântul. Pentru a evita deteriorarea mecanică, în caz de vânt:

- pliați umbrela

- asigurați copertina umbrelei cu o bandă care împiedică deschiderea spontană a umbrelei, bandă care face parte din setul fiecărei umbrele

- pentru a împiedica umbrela să se miște pe suprafața pe care stă, blocați roțile cu frâna cu care sunt echipate

- se recomandă utilizarea unei huse, care este o protecție suplimentară a umbrelei

Lăsarea umbrelei desfăcută nesupravegheată sau în vânt poate deteriora umbrela și oamenii,respectiv lucrurile din apropierea ei.

Pentru a evita decolorarea inegală a capacului umbrelei, se recomandă utilizarea husei de protecție după pliere.

Nefolosirea unei huse de protecție poate provoca diferențe semnificative de culoare a copertinei.☎ Puteți comanda acest produs prin telefon

 

SOLARFLEX T2 VIDEO

Parasol ogrodowy Challenger T2 o3.5m 3-klasa DESCRIERE TEHNICĂ

Umbrelă de grădină CHALLENGER T2, ø3,5m

 • cadru din aluminiu;
 • vas rotund cu diametrul de 3,5 m;
 • material 100% poliester acoperit cu poliuretan (impermeabil, rezistent la praf)
 • Reglare la 360 °
 • înclinat în două planuri

 

Funcții


Este posibil să achiziționați o umbrelă de grădină cu baza umbrelă MODENA și baza de îngropare IN-GROUND

CARACTERISTICI DE BAZĂ MODENA:

 • material - grafit negru lustruit;
 • patru roți cu frâne;
 • dim. 82 x 82 x 15,5 cm;
 • 4 găuri diam. 12 mm;
 • greutate 122 kg


PROPRIETĂȚILE BAZEI DE UMBRELĂ PENTRU ARZAREA ÎN Pământ:

 • Dimensiune: 30 cm (lungime) x 30 cm (lățime) x 52 cm (înălțime)
 • materiale utilizate:

- baza: plastic negru
- tub: oțel galvanizat cu pulbere
- șurub de prindere: oțel 304SS

 • Greutate: 11 kg


 

 

Diagramă de culori pentru umbrele Challenger T2 3x3 3 klasa Diagramă de culori

Clasa de materiale 3:

 • material cu o greutate mare de 300 g / m²
 • 100% Poliester
 • acoperit cu poliuretan
 • rezistent la apă
 • rezistent la praf
 • UPF 35+
Wzornik kolorówTAUPE
Wzornik kolorówANTRACIT
Wzornik kolorówALB

Țesătura umbrelei devine decolorată în timp, când este expusă permanent la soare. Cât de rapid și cât depinde de calitatea materialului. Platina oferă țesături din clasele 1-4. În cazul țesăturilor de clasă superioară, rezistența la lumină este mai bună, ceea ce duce la o perioadă mai lungă de decolorare vizibilă. Țesătura de clasa 2 este rezistentă la lumină timp de 80-160 de zile când este expusă la soare. Clasa de substanță 4 prezintă o schimbare inițială a culorii după aproximativ 350 de zile de lumină directă a soarelui. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna un capac de protecție atunci când nu utilizați umbrela pentru a-i prelungi durata de viață.

  

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate