menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Șezlonguri de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Șezlonguri din magazinul online Garden Space

Atmosferă de lux de pe o plajă tropicală în grădina ta? Nimic nu este imposibil pentru Garden Space! Întâlnește șezlongurile de grădină care îți vor transforma spațiul de locuit într-o stațiune exclusivă.

Simte-te ca pe o plaja privata la tine in curte pe unul dintre șezlongurile noastre

Scaunele și canapele noastre sunt o ofertă pentru iubitorii extravaganței într-o ediție bună, nobilă. O selecție largă de modele garantează că veți găsi opțiunea care se potrivește cel mai bine așteptărilor dvs. Fiecare dintre șezlongurile disponibile au un stil și o funcționalitate unică care le conferă un caracter individual. Patul de zi Luna are un mecanism ușor de utilizat în cinci trepte de reglare a înălțimii spătarului, care vă permite să desfășurați șezlongul în mai multe moduri, în funcție de nevoile dvs. Obosiți de soarele înfiorător, putem muta eficient sezlongul în refugiul umbrit. Faceți cunoștință cu Mara - un șezlong împletit, cu o linie curgătoare, ondulată, care urmărește armonios forma corpului, ducând utilizatorul într-o stare de relaxare fericită. O altă viitoare vedetă a grădinii tale este Grazia,elegantă, simplă și nobilă. Un șezlong unic de grădină așezat pe terasă sau în grădină va fi distractiv atât pentru adulți, cât și pentru copii. Fiecare dintre modelele disponibile este caracterizat prin măiestrie, iar precizia și calitatea sunt reflectate în cele mai mici detalii.

Șezlonguri pentru grădină și nu numai

Șezlongurile noastre de grădină nu au doar designul luxos care evocă atmosfera celor mai scumpe stațiuni. Designul original merge mână în mână aici cu standarde ridicate de manoperă și utilizarea celor mai bune materiale. Produsele noastre vor fi utilizate nu numai pe terase și grădini. De asemenea iși vor găsi locul în hoteluri și centre SPA, încântând ochii și răsfățând corpul. Șezlongurile de grădină din oferta noastră vor fi apreciate nu numai de clienții care doresc o odihnă liniștitoare, valoroasă, dar și de angajați. Șezlongurile de grădină oferite de Garden Space sunt extrem de ușoare și nu necesită îngrijiri speciale pentru starea lor.

În loc de șezlong de grădină - un coș de ratan original

În atenția antreprenorilor care dețin hoteluri pe aflate langa plaja, recomandăm coșurile de plajă din ratan. Mobilierul elegant pentru două sau o persoană se referă la modelele iconice care au domnit pe plajele europene în primele decenii ale secolului trecut. Mobilierul confortabil și extrem de eficient, inspirat de stilul retro nemuritor va fi un decor frumos a oricărei plaje iar echipamentele confortabile vă vor relaxa pe fundalul sunetelor valurilor. Datorită structurii si materialelor folosite, căldura insuportabilă care se revarsă din cer sau vânturile puternice nu vă vor deranja relaxarea.

Coșurile de plajă din Ratan

Este important faptul ca fabricarea coșurilor de plajă cu logo-ul Vimine sunt realizate în totalitate din ratan exotic obținut din surse ecologice și, mai precis, palmieri crescuți pe plantații durabile indoneziene. Fiecare model este țesut în totalitate manual. Design-urile originale, măiestria și utilizarea de materii prime atent selecționate, prietenoase cu planeta, fac ca mobilierul din colecția Vimine să fie foarte apreciat de cei mai pretențioși clienți.

Șezlong elegant și funcțional? Poliratan-ul va satisface așteptările dvs.!

La completarea echipamentului de grădină, ar trebui să fim atenți la mulți factori care vor afecta confortul odihnei și estetica spațiului. Trebuie să fim conștieți că până și chiar cel mai frumos mobilier nu își va îndeplini bine rolul dacă este confecționat din materiale de calitate scăzută. La Garden Space, ne pasă de grădini în mod cuprinzător, motiv pentru care oferim echipamente realizate doar din materiale de primă clasă și materii prime. Printre numeroasele variante, șezlongul din poliratan merită o atenție deosebită. Poliratan-ul este un material care a început sa domine în grădinile private și spațiile publice. De ce șezlongurile din poliratan au câștigat atâta simpatie? Scaunele de grădină și alte mobiliere confecționate din materiale moderne combină designul ratanului natural, exotic, cu durabilitatea absolută a materialelor plastice inovatoare.

Poliratan - un șezlong de grădină care vă va plăcea

Șezlongurile de grădină din poliratan prezintă o rezistență peste medie la deteriorarea mecanică și la factorii externi (radiații UV, temperaturi extreme și apă). Mai mult, puteți uita de impregnarea regulată a setului și utilizarea măsurilor de securitate. Tot ce trebuie să faceți pentru ca șezlongul dvs. să pară impecabil și să vă servească cu încredere timp de mai mulți ani este să ștergeți suprafața cu o cârpă moale din când în când. „Lăstarii” artificiali constau în fibre compacte și neporoase, care nu absorb apa sau impuritățile și, astfel, păstrarea lor impecabil de curată nu reprezintă o problemă.

Scaune de gradina din poliratan - practice și la modă

Șezlongurile de grădină din poliratan sunt disponibile în mai multe culori interesante, expresive - alb, gri și maro în două nuanțe. Datorită varietății de stiluri și culori bogate, puteți găsi cu ușurință o variantă care se îmbină armonios cu conceptul care domină grădina. Indiferent dacă v-ați inspirat de peisajul francez sau de designul minimalist atunci când proiectați peisajul în aer liber, puteți fi sigur că printre mobilierul din poliratan veți găsi modele care se armonizează cu fiecare compoziție.

Șezlonguri de grădină din aluminiu pentru fanii designului modern

O alternativă excelentă la mobilierul din poliratan sunt șezlongurile de grădină din aluminiu. Acoperite cu pulbere în gri antracit, de intensitate medie sau gri deschis, mobilierul va încânta orice persoană care dorește să recreeze un aranjament pe proprietatea sa direct de pe coperta unui catalog exclusivist. Liniile minimaliste, culorile nobile și detaliile fiecărui șezlong de grădină cu sigla Zumm conțin clasă și stil care aduc lux spațiului de acasă.
Foarte important, avantajele șezlongurilor de grădină din metal nu se limitează la designul și decorativitatea lor armonioase. Mobilierul din aluminiu este cea mai bună dovadă că forma subtilă și durabilitatea absolută pot merge mână în mână. Metalul de înaltă calitate protejat cu un strat de pulbere este rezistent la deteriorarea mecanică și la condițiile meteorologice.

Șezlong de gradina cu masa: setul perfect

Șezlongurile de grădină oferite de Garden Space își vor descoperi întregul potențial atunci când sunt completate cu mesele potrivite. Modelele GRENADA și ROMEO au fost concepute astfel încât să formeze un ansamblu întreg. Datorită mobilierului compact, care economisește spațiu, o revistă, o băutură răcoritoare sau ochelari de soare sunt întotdeauna la îndemână! Mesele sunt disponibile în diverse culori, astfel încât să găsiți cu ușurință un model care să se armonizeze cu șezlongurile care vă decorează terasa.

Cum să avem grijă de șezlonguri de grădină?

Fiecare șezlong de grădină oferit de Garden Space este un echipament de înaltă clasă care nu necesită o atenție care consumă timp. Cu toate acestea, merită să fim conștienți că niciun material, chiar și cel mai bun, nu este complet indestructibil. Pentru persoanele care doresc să protejeze șezlongurile care nu sunt folosite de mult timp, vă recomandăm să vă îmbogățiți colecția de grădină cu huse ușoare. Husele Aero Cover moderne, proiectate corespunzător, sunt confecționate din poliester și o membrană. Țesătura aerisită, dar rezistentă la apă, își păstrează structura moale indiferent de condițiile meteorologice și asigură suplimentar circulația optimă a aerului, împiedicând creșterea bacteriilor și a mucegaiului sub acoperire.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate