menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Șezlong MURCIA antracit

Șezlong MURCIA antracit

Șezlong MURCIA antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
LAT0320/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
1 949.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Șezlong MURCIA

Dimensiuni:

  • (194x67x35cm) - 1 buc.
 

Șezlong minimalist MURCIA

Este posibil să vă imaginați un început mai frumos într-un weekend fierbinte, de vacanță, decât să vă așezați pe un șezlong pe o terasă plină de soare? Mobilierul MURCIA vă va permite să vă bucurați din plin de fiecare rază de soare în condiții impocabile. Înlocuiți șezlongul clasic, pliabil cu modelul luxos MURCIA și bucurați-vă de adevăratul sentiment al relaxării!

Șezlong MURCIA - mobilier destinat clienților exigenți

Șezlongul elegant MURCIA impresionează prin forma sa modernă. Unghiurile ascuțite, forma geometrică și culorile subțiri, nobile fac ca această piesă de mobilier să se potrivească perfect cu ultimele tendințe în materie de design. Materialele moi și reglarea spătarului în mai multe unghiuri asigură confortul maxim al utilizării într-o poziție de șezut și culcat. Șezlongul MURCIA este disponibil în trei variante de culoare - gri deschis, gri și antracit.

Șezlongul MURCIA este cea mai bună dovadă că un design delicat și minimalist poate merge mână în mână cu o durabilitate absolută. Mobila de înaltă clasă este realizată din aluminiu acoperit cu pulbere - metal de înaltă calitate, cu proprietăți anticorozive. Metalul este rezistent la zgârieturi, radiații UV, apă și temperaturi extreme.

Soluții dovedite pentru industria HoReCa

Indiferent dacă doriți să vă îmbogățiți terasa cu un set de șezlonguri confortabile care vă vor însoți în timp ce vă relaxați în propria dvs. grădină sau căutați echipamente durabile și elegante pentru un SPA sau un hotel exclusivist, puteți fi sigur că modelul MURCIA va răspunde cerințelor dvs. Mobilierul elegant și rezistent va aduce clasa în orice spațiu și va oferi utilizatorilor o experiență deosebită.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate