menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Șezlong CORDOBA gri deschis

Șezlong CORDOBA gri deschis

Șezlong CORDOBA gri deschis
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
LAT0330/LG
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
2 289.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Șezlong CORDOBA

Dimensiuni:

  •  (188x75,8x30cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp își va recăpăta culoarea inițială.

 

Șezlongul modern CORDOBA

Șezlongul sofisticat CORDOBA îți va dezvălui o formă de relaxare complet necunoscută. Elementul reglabil a fost conceput cu atenție până la cele mai mici detalii. Structura durabilă, forma pentru un confort maxim, cotierele practice și spătarul reglabil alcătuiesc o piesă de mobilier care nu-și găsește un competitor demn pentru sine.

Șezlongul CORDOBA - un nou nivel de relaxare

Scaunul de baie elegant CORDOBA este confecționat din aluminiu de înaltă calitate - un material care este perfect pentru mediile exterioare solicitante. Metalul de înaltă calitate este pe deplin rezistent la schimbarea condițiilor meteorologice (radiații UV, temperaturi extreme și apă) și își păstrează forma impecabilă în ciuda utilizării intensive. Structura rece, metalică, este diversificată cu elemente din lemn de tec. Decorul subtil adaugă un caracter cald și originalitate designului.

Modelul CORDOBA este disponibil în trei versiuni de culori - gri deschis, gri și antracit. Indiferent de ce variantă vei alege,acest tip de mobilier va adăuga splendoare aranjamentului dvs. din grădină sau de lângă piscină.

Șezlongul CORDOBA - soluții pentru afaceri

Mobilierul de la linia ZUMM este foarte popular nu numai printre iubitorii de relaxare în intimitatea propriei grădini, dar și de antreprenorii care caută soluții complete pentru afacerea lor. Datorită durabilității sale deosebite și designului încântător care stabilește tendințele pe piață, mobilierul CORDOBA a atras atenția proprietarilor de centre SPA exclusiviste și hoteluri. Șezlongurile CORDOBA așezate pe marginea piscinei sau pe terasă vor oferi oaspeților o experiență aparte de relaxare , la care vor reveni adesea.

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate