menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Șezlong ALTEA antracit

Șezlong ALTEA antracit

Șezlong ALTEA antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
LAT0310/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
1 369.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Șezlong ALTEA

Dimensiuni:

  •  (194x57x32cm) - 1 buc.
 

Șezlong de lux ALTEA

Relaxarea într-un șezlong confortabil pe o terasă inundată de soarele după-amiezii este una dintre micile plăceri, dar importante, care adaugă culoare zilelor de vară. Tuturor celor care doresc să profite de fiecare rază de soare în fiecare zi, prezentăm cu mare satisfacție șezlongul de grădină ALTEA - unul dintre cei mai tineri membri ai familiei ZUMM.

Șezlongul ALTEA - finețe ascunsă în forme simple

Elegant, ușor, sofisticat ... Șezlongul ALTEA va încânta orice persoana cu pretenții în căutarea ununi mobilier la modă care să strălucească pe un decor verde și vibrant. Modelul ALTEA reflectă perfect ultimele tendințe care guvernează lumea designului. Liniile netede, o formă minimalistă și nuanțele subțiri de gri vor aduce un gust de adevărat lux unui aranjament exterior. Șezlongul ALTEA este echipat cu un spătar reglabil, datorită căruia puteți regla imediat forma mobilierului la nevoile dvs. Este important de remarcat faptul că mobilierul a fost profilat astfel încât să se potrivească armonios cu formele corpului, asigurând astfel un confort sporit în timpul utilizării. Șezlongul de grădină ALTEA arată excelent de unul singur, dar este descoperit pe deplin atunci când este combinat cu alte produse din linia Zumm.

Calitate ZUMM - design modern, durabilitate remarcabilă

Șezlongul ALTEA este cea mai bună dovadă că un design perfect poate merge mână în mână cu funcționalitatea maximă. Șezlongul ALTEA este confecționat integral din aluminiu de înaltă calitate - metal apreciat în confecționarea mobilierului, care nu are inconveniente meteorologice. Structura puternică, stabilă, rezistentă la încărcare nu se deteriorează sub influența radiațiilor UV, a temperaturilor extreme și a umidității. În ciuda solidității sale, rama din aluminiu este ușoară, ceea ce facilitează mutarea mobilierului dintr-o locație in alta. Este important faptul că șezlongurile ALTEA nu necesită o protecție atentă în afara sezonului și se pot păstra fara nicio problemă daca sunt acoperite cu o husă protectoare. Modelul ALTEA este disponibil în trei versiuni de culori - gri deschis, gri și antracit.

Avantajele mobilierului ALTEA au fost apreciate nu numai de iubitorii de relaxare în intimitatea propriei grădini, dar și de antreprenorii care caută soluții complete și fiabile pentru afacerea lor. Drept urmare, șezlongurile din linia ZUMM fac din ce în ce mai des ca restul hotelurilor și spa-urilor să fie mai plăcute.


STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate