menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Seturi de mobilier pentru grădină - magazin on-line Garden Space

Pentru a vă bucura pe deplin de temperaturile ridicate, natura plină de viață și soarele care oferă energie, merită să vă îmbogățiți spațiul de acasă cu seturi de mobilier de grădină. Seturile de mese oferite de Garden Space vor încânta pe oricine dorește să transforme o terasă obișnuită într-un loc plin de viață pentru întâlniri cu familia și prietenii. Suntem foarte încântați să prezentăm o colecție de mobilier pentru gradină si terasă tuturor oamenilor care caută echipamente exterioare fiabile și eficiente. Consultați oferta noastră și bucurați-vă vara aceasta de timpul petrecut in curtea dvs!

Seturi de mobilier din poliratan pentru mobilier de grădină

Seturile realizate din poliratan au fost un bestseller absolut de mai multe sezoane. Pentru ce clienții cei mai pretențioși s-au îndrăgostit de seturile de mobilier de grădină din poliratan? Seturile de mese constând din mobilier din material sintetic combină un finisaj cald caracteristic produselor din ratan tradiționale naturale și durabilitatea absolută a materialelor plastice inovatoare. Mesele, scaunele și fotoliile din ratan nu au niciun inconvenient în condițiile meteo. Puteți fi siguri că noul set vă va servi mulți ani în stare perfectă, în ciuda utilizării intense și a expunerii la radiații UV, temperaturi extreme și apă.

Seturi de mobilier de grădină- seturi de mese din metal
Seturi metalice de mobilier pentru grădină au fost create pentru persoanele care caută echipamente care să completeze terasa înconjurată de o formă modernă.Aluminiul și-a luat locul în grădinile la modă. Metalul acoperit cu pulbere de înaltă calitate este ușor și, în același timp, rezistent la deteriorare, coroziune și zgârieturi. În ciuda faptului că mobilierul metalic cu sigla Zumm este caracterizat printr-o structură simplă, nu duce lipsa de decorativitate. Liniile simple, culorile nobile și un design plăcut sunt doar câteva dinte caracteristicile care fac mobilierul din aluminiu unul premium.

Seturi de mobilier pentru grădină din ratan

Subtil, natural, decorativ ... Iată seturile de mese pentru mobilier de grădină concepute de designeri co-creând marca Vimine! Inima seturilor originale din linia care pune naturalețea pe piedestal sunt mesele de tec - un tip unic saturat cu acid silicic și substanțe uleioase. O piesă de mobilier frumos prelucrată, cu o rezistență deosebită la factorii externi este combinată cu scaune ușoare sau fotolii din ratan. Scaunele țesute manual, în culori albe sau naturale adaugă subtilitate și decorativitate setului. Important este că mesele și scaunele din catalogul Vimine sunt realizate integral manual din materiale obținute din surse ecologice (ratanul provine din trunchiurile de palmier cultivate pe plantații care funcționează în conformitate cu ideea dezvoltării durabile, în timp ce lemnul este un material recuperat în procesul de reciclare).

Set de grădină Garden Space – comfortul pe primul plan

Satisfacția clienților este prioritatea noastră. Alegând seturi de mobilier de luat masa pentru grădină, vă îmbogățiți terasa, balconul sau foișorul cu mobilier de înaltă clasă care vă va oferi, gospodăriei și oaspeților cel mai înalt confort. Structura care se adaptează la curbele corpului, cotierele confortabile, scaunele și pernele moi, cu arcuri răsfăță toți mușchii, permițându-vă să vă scufundați într-o relaxare deplină.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate