menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Seturi mobilier de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Seturi unice de mobilier de grădină

Pentru a răspunde cerințelor celor mai pretențioși clienți care prețuiesc cea mai înaltă calitate și confort, combinate cu designul original, am creat seturi unice de mobilier de grădină. Soluțiile noastre vor face chiar și dintr-un spațiu mic o zonă de relaxare luxoasă.

Mobilier pentru gradină și terasă

Prin amenajarea grădinii tale de vis, creezi un loc special pentru tine și cei dragi,folosit pentru a te odihni, relaxa și distra. De aceea este atât de important ca toate elementele să creeze un întreg practic, estetic și unic. Puteți alege componente individuale atunci când vă creați propriul set sau puteți alege seturi de mobilier de grădină special concepute de designerii noștri. Gama de modele disponibile este largă. Puteți alege dintre seturi de agrement și seturi practice constând dintr-o masă și scaune.

Un set fiabil de mobilier de grădină din ratan

Rattan-ul a inceput să predomine în grădini private și spații publice în urmă cu câteva sezoane și nu există niciun indiciu că moda mobilierului țesut se apropie de final. Dimpotrivă - cu fiecare sezon succesiv, interesul pentru acest tip de mobilier ușor și elegant crește. Și nu este de mirare! Seturile de mobilier Rattan combină cu succes atât valorile estetice, cât și cele funcționale. Mobilierul din linia OLTRE reflectă perfect tendințele de design și, în același timp, este rezistent în mod eficient la radiațiile UV, temperaturi extreme și umiditate. Împletitura compactă și impermeabilă nu absoarbe apa sau murdăria, ceea ce face mult mai ușor să păstrezi mobilierul fără pete. În plus, mobilierul inspirat din ratan natural este pe deplin ecologic, iar durata sa de serviciu este de peste 20 de ani.

Seturi de mobilier de grădină din ratan elegant

Grădina este un loc unde ne putem bucura de frumusețea naturii vii, neinhibate. Fanii de aranjamente rustice vor aprecia cu siguranță colecția VIMINE - o linie extraordinară de mobilă realizată în totalitate din materiale naturale. Materialul principal de construcție al seturilor de mobilier de grădină din această colecție este ratanul - un material obținut din trunchiurile flexibile ale palmierilor din ratan care cresc deasupra pădurilor asiatice. Scaune și fotolii țesute manual își dezvăluie întregul potențial atunci când sunt combinate cu o masă din tec solid. Tec - o specie a cărei durabilitate a devenit legendară - arată frumos atât printre verdeața grădinii, cât și în interiorul la modă.
Grija pentru mediul natural face parte din cultura companiei noastre. Materiile prime utilizate pentru producerea mobilierului VIMINE sunt livrate din plantații în conformitate cu ideea dezvoltării durabilității.

Minimalism în ediția de grădină, adică seturi de grădină din aluminiu

Seturile de mobilier de grădină din aluminiu vor apela la fiecare persoana care dorește să creeze un colț unic, fermecător cu estetică aparte. Forme simple, ușor austere, cu un finisaj precis, într-un mod original, se îmbină cu o revoltă vibrantă de culori și un peisaj plin de forme ondulate, creând un duo surprinzător, frumos în diversitatea sa. În colecția extinsă ZUMM veți găsi scaune, fotolii, mese, balansoare și scaune din aluminiu anticoroziv, de înaltă calitate, care trece perfect examenul în mediul extern solicitant.

Satisfacția clienților este prioritatea noastră

Seturile de mobilier de grădină sau terasă disponibile la Garden Space combină un aspect atractiv și standarde ridicate de manoperă. Toate materialele folosite sunt rezistente la schimbarea condițiilor meteorologice, radiațiilor UV, temperaturilor scăzute și ridicate. Elementele structurilor metalice sunt fabricate din oțel sau aluminiu acoperit cu pulbere, care asigură durabilitatea și rezistența la rugină și la condițiile meteorologice nefavorabile. Pernele, tapițeria și scaunele sunt rezistente la absorbție și deformare. Ba mai mult, indiferent de locul în care locuiți, vom livra mobilierul în siguranță la destinație.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate