menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Set de grădină GRADO gri

Set de grădină GRADO gri

Set de grădină GRADO gri
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
zestaw-grado-grey
Disponibilitate:
Inaccesibil
Costuri de livrare:
 
Husă pentru întregul set
Cantitate:
Inaccesibil
  • Acțiune:
Descriere

Set de grădină GRADO gri:

  •  Masă de grădină GRADO (150x80x69cm) - 1 buc.

  •  Canapea cu 3 locuri GRADO (192x72x77cm)  - 1 buc.

  •  Fotoliu GRADO (72x72x77cm) - 2 buc.

  •  Bancă GRADO (130x40x43cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea lemnului. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp lemnul își va recăpăta culoarea inițială.

Set de grădină elegant GRADO gri

O grădină frumoasă este formată din multe elemente - plante atent alese și bine păstrate, decorațiuni, iluminare ... Mobila este legătura complementară cu întregul. Setul de mobilier integrează întreaga viziune de amenajare și face ca spațiul rafinat și estetic să fie funcțional. Designerii care creează marca ZUMM demonstrează încă odată că au atins apogeul în profesia lor. Cu mare plăcere și satisfacție vă prezentăm setul de mobilier de grădină GRADO gri - unul dintre cei mai tineri membri ai familiei ZUMM.

Mobilier modern GRADO gri - calitate nouă în grădină

Setul de mobilier de grădină GRADO gri este format dintr-o canapea cu trei locuri, o bancă, două fotolii și o masă. Principalul material de construcție al mobilierului este aluminiu - un metal ușor de înaltă calitate, care nu este afectat de temperaturi extreme, radiații UV și precipitații. Cotierele sunt decorate cu un decor neobișnuit sub formă de șnur gri, puternic. Scaunele canapelei, fotoliilor și băncilor sunt completate de perne moi, datorită cărora odihna în compania mobilierului GRADO este o sursă de plăcere pură.

Prezentând avantajele setului GRADO GREY, trebuie menționat aspectul atrăgător al mesei. Înlocuirea blatului metalic cu o placă de tec s-a dovedit a fi o îmbunătățire a designului! Un accent natural adaugă claritate și căldură metalului rece, ceea ce face mult mai atractiv setul.

GRADO gri - o culoare la modă pentru grădină

Mobilier confortabil cu funcție decorativă? De ce nu! Prin plasarea setului GRADO gri în inima grădinii tale, creezi o zonă fermecătoare în conformitate cu ultimele tendințe de design. Un set minimalist scăldat în gri subduit va fi un contrast interesant cu verdele intens predominant în grădină.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate