menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Set de grădină GRADO antracit

Set de grădină GRADO antracit

Set de grădină GRADO antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
zestaw-grado-antracite
Disponibilitate:
Inaccesibil
Costuri de livrare:
 
Husă pentru întregul set
Cantitate:
Inaccesibil
  • Acțiune:
Descriere

Set de grădină GRADO antracit

  •  Masă de grădină GRADO (150x80x69cm) - 1 buc.

  •  Canapea cu 3 locuri GRADO (192x72x77cm)  - 1 buc.

  •  Fotoliu GRADO (72x72x77cm) - 2 buc.

  •  Bancă GRADO (130x40x43cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea lemnului. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp lemnul își va recăpăta culoarea inițială.

Set confortabil de grădină GRADO antracit

Relaxarea în aer liber poate deveni cea mai mare plăcere a zilelor de vară. Tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura pe deplin de fiecare rază de soare în confortul propriei proprietăți va fi oferit de un mobilier confortabil GRADO antracit - echipamente unice care vor trezi potențialul latent al oricărei grădini.

GRADO antracit– stai jos, respiră, odihnește-te ...

Setul de mobilier de grădină GRADO antracit este format din cinci elemente - o canapea cu trei locuri, două fotolii, o bancă și o masă. Principalul material de construcție al tuturor mobilelor din această linie este aluminiu de înaltă calitate. Pulberea acoperă într-o culoare profundă antracit metalul care este complet rezistent la coroziune, temperaturi extreme, umiditate și radiații UV. Cotierele fotoliilor și canapelelor sunt decorate cu un decor neobișnuit, sub forma unei țesături puternice, întunecate. Cadrele metalice sunt completate de perne și spătare moi pentru scaune umplute cu spumă moale. Pernele sunt acoperite cu o țesătură durabilă din fibră de olefină. Forma minimalistă,culorile închise și profunde aduc eleganță și o notă de lux amenajării exterioare.

Lemn de tec cu o prelucrare modernă

Un accent interesant care evidențiază un set minimalist și elegant este o masă cu un blat de tec. Tecul exotic comparativ cu alte specii se distinge prin rezistența peste medie a factorilor externi, datorită căreia masa își menține starea impecabilă pentru mulți ani de utilizare intensă și expunere la factori nocivi. O masă așezată pe picioare încrucișate, rupe răceala structurii metalice și adaugă un caracter cald mobilierului.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate