menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Scaune de gradină si fotolii

Filtrează după::
Vizualizări:

Scaune de grădină unice și fotolii de grădină confortabile

Organizarea unei grădini cu gust este o provocare, dar și o distracție minunată. Selectând componente individuale, creați un spațiu frumos de relaxare și divertisment, referindu-vă la temperamentul dvs. Scaunele de grădină și fotoliile de grădină nu sunt un detaliu minor, ci elemente expresive care fac ca întreaga viziune să fie consecventă. Descoperiți oferta scaunelor și fotoliilor noastre și creați-vă propria zonă de relaxare și confort.

Scaune de grădină-O diversitate creată pentru tine

Scaunele de grădină disponibile în Garden Space diferă semnificativ de modelele standard disponibile pe piață. Ce le face diferite? În primul rând, stilul șic și eleganța surprinse într-o formă simplă. Combinând un set de scaune cu o masă într-un design similar, veți obține o compoziție simplă și proaspătă, care va completa cu gust design-ul unei grădini sau a unei curți cu gust. Scaunele noastre sunt un rival demn de fotoliile tradiționale - cotierele comode și pernele moi oferă un sentiment de confort comparabil cu cel oferit de cel mai bun fotoliu. Gama de modele disponibile este cu adevărat largă - la Garden Space puteți cumpăra scaune de grădină de diferite înălțimi, cu sau fără cotiere, în versiuni clasice și de bar.

Fotolii de grădină originale

O alternativă interesantă la scaunele noastre sunt fotoliile de grădină mult mai masive. Fotoliile fermecătoare din poliratan sau scaunele de grădină din ratan sunt extrem de confortabile și convenabile de utilizat. Curățarea lor nu este o problemă, nu se tem de ploaie și temperaturi extreme. Aici, ca și în cazul scaunelor, alegerea este largă. Depinde de tine dacă alegi luxul unui fotoliu scăzut cu suport pentru picioare sau forma avangardistă a unui fotoliu cu spătar lat. Indiferent de ceea ce alegeți, puteți fi sigur că ați făcut alegerea corectă.
Scaun de grădină? Sau poate un fotoliu confortabil? Adoră libertatea de alegere

Colecția de modele de scaune și fotolii disponibile la Garden Space este extrem de largă. Indiferent dacă preferați simplitatea, eleganța sau preferați grădinile într-un stil naturalist, idilic, printre multitudinea de opțiuni disponibile, veți găsi mobilier care se potrivește așteptărilor dvs. individuale. Scaune de grădină din ratan, fotolii din aluminiu ușor sau poate leagăne din ratan? Depinde doar de dvs. care modele vor fi în centrul compoziției grădinii.

Fotolii și scaune de grădină din Rattan - în armonie cu natura

Fotoliile și scaunele din ratan se vor armoniza perfectă cu natura din jur. Materialul natural are un farmec natural. Ratanul, un material obținut din trunchiurile palmierilor asiatici, ne diversifică interioarele de secole. De ceva timp, moda ratanului cu asalt exteriorul caselor,și nu este de mirare! Plasând scaune de grădină din ratan pe terasă, creați o atmosferă de vacanță, chiar în curtea dvs. Doar închide ochii, simte confortul fotoliului și bucură-te de sunetele naturii vii si poți simții că cele mai frumoase călătorii pot fi făcute în confortul propriei tale grădini.

Scaune de grădină dinaluminiu și poliratan

Mobilierul confecționat din materiale inovatoare reprezintă o contrapondere interesantă a naturii dominante în grădină. Modelele ușoare, cu culori nobile, într-un mod non-evident, se armonizează cu bogăția de forme, texturi și culori create de Mama Natura. În plus, fotoliile de grădină și scaunele din materiale moderne sunt extrem de rezistente și ușoare, datorită cărora atrag interesul nu numai al iubitorilor de relaxare în aer liber, dar și a antreprenorilor care caută echipamente pentru restaurante, centre SPA sau pensiuni.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate