menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Scaun de grădină LEON tec antracit

Scaun de grădină LEON tec antracit

Scaun de grădină LEON tec antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
CAT1602/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Culoare
Cantitate:
909.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Scaun de grădină LEON tec antracit

  •  Scaun LEON tec (61x57x89cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea lemnului. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp lemnul își va recăpăta culoarea inițială.

Scaunul de grădină LEON tec original

Pentru toți cei care caută echipamente folositoare în aer liber la modă și expresive, suntem încântați să prezentăm scaunele de grădină LEON tec - mobilier unic care înfrumusețează orice aranjament pentru casă și grădină!

Scaune de grădină LEON tec - design sofisticat și de înaltă calitate

Mobilierul LEON tec se remarcă printr-o formă minimalistă, necomplicată. Singurul accent decorativ al scaunelor sofisticate sunt elementele din tec așezate pe cotiere. Scaunul elegant și subtil este confecționat din aluminiu. Metalul de înaltă calitate este complet anticoroziv și rezistent la deteriorarea mecanică și la schimbarea condițiilor meteorologice. Ploile abundente, frunzele umede care cad din copaci, radiațiile UV și temperaturile extreme nu pot afecta starea scaunelor metalice. Prezentând avantajele scaunului de grădină LEON tec, este imposibil să nu menționăm forma sa perfectă, datorită căreia odihna in acest scaun devine o sursă de plăcere pură.

LEON TEAK - găsește o variantă adaptată grădinii tale!

Antracit profund, elegant, cenușiu subtil sau poate o culoare albă? Scaunele de grădină LEON tec sunt disponibile în trei variante de culoare, printre care veți găsi o opțiune care se armonizează perfect cu decorul terasei, foișorului sau balconului. Scaunele LEON tec își vor dezvălui întregul potențial atunci când sunt combinate cu mese din colecția Zumm. Un set format din șase scaune și o masă TOLEDO, BILBAO sau MADRIT va fi perfect pentru spații mari. Acolo unde nu există suficient spațiu pentru o masă mare, masa VIC va fi binevenită.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate