menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Scaun de grădină LEON gri

Scaun de grădină LEON gri

Scaun de grădină LEON gri
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
CAT1601/G
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Cantitate:
799.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Dimensiuni:

  •  61x57x89cm

Scaun de grădină minimalist LEON

Căutați scaune care să se îmbine armonios cu terasa dvs. proiectată într-un stil minimalist? Vrei să-ți îmbogățești balconul cu mobilier funcțional care nu va ocupa mult spațiu valoros? Scaunele LEON au fost concepute pentru aceste nevoi!

Scaun de gradina LEON - confort, lejeritate, design la moda

Scaunele LEON minimaliste sunt o combinație măiestră de durabilitate, design modern și funcționalitate. Un scaun perfect conturat, format dintr-o plasă rigidă, rezistentă la deformare, se adaptează perfect formelor corpului, asigurând confortul maxim al utilizării.

Fabricate din aluminiu anticoroziv, scaunele sunt disponibile în trei versiuni de culori - gri, gri deschis și antracit. Mobilierul metalic cu o expresie rece va arăta frumos pe fundalul gazonului vibrant. Un însoțitor de bun venit pentru scaunele elegante vor fi mesele din același material - modele BILBAO, MADRIT, TOLEDO sau VIC.

Mobilier Zumm - cel mai înalt standard pentru clienții pretențioși

Nu vă lăsați păcăliți de ușurința și delicatețea aparentă a scaunelor LEON. Structura subtilă și durabilitatea absolută merg mână în mână astfel încât rezistă cu brio la toate condițiile meteorologice. Aluminiul acoperit cu pulbere de înaltă calitate este anticoroziv și prezintă o rezistență peste medie la deteriorare, zgârieturi și factori externi. Puteți fi siguri că scaunele își vor menține forma impecabilă timp de mulți ani de utilizare intensă și expunere la radiații UV,frig,îngheț sau ploaie . Mai mult, întreținerea setului de mobilier nu o să vă pună probleme. Tratamentele de îngrijire pentru mobilierul metalic se limitează la ștergerea suprafeței cu o cârpă umedă.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate