menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol
Producător

Oltre

Oltre
 
Despre Companie

OLTRE Outdoor Indoor Design® este o companie în dezvoltare dinamică, un distribuitor direct de mobilă din poli ratan de înaltă calitate. Din 2007 a avut succes pe piețele poloneze și externe. În prezent, OLTRE® are sucursale în 9 țări europene, inclusiv Polonia, Germania, Italia, Slovacia, Republica Cehă, Belarus, Ucraina, Rusia și Ungaria.

Încă de la început, misiunea OLTRE® a fost aceea de a oferi clienților mobilier ergonomic și ușor de utilizat, care se va bucura de designul său timp de mulți ani. Am combinat durabilitatea extraordinară a mobilierului din tehno ratan cu un design italian atemporal și o îngrijire excepțională pentru mediul natural. Drept urmare, a fost creat un mobilier care vă permite să descoperiți noi posibilități unice în amenajarea caselor, grădinilor și clădirilor publice. Oferta noastră include o gamă largă de mobilier care vă va permite să alegeți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor dvs. - alegeți mobilierul care vi se potrivește.
Vezi totul
 
Pagina Oficială
https://oltre.pl
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate