menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Mobilier pentru industria HoReCa

Filtrează după::
Vizualizări:

Mobilier elegant HoReCa

Care este rețeta dovedită de succes în industria alimentară solicitantă? Popularitatea restaurantelor în rândul clienților constă în mai mulți factori - locație bună, bucătărie gustoasă, servicii la nivel înalt, prețuri atractive ... Cu toate acestea, există altceva care influențează foarte mult reputația locului - decorul. Suntem încântați să prezentăm mobilierul HoReCa tuturor antreprenorilor care doresc să creeze un loc extraordinar, confortabil, cu suflet - o colecție unică care va face din restaurantul tău punctul cel mai luminos de pe harta gastronomică a orașului.

Mobilierul de restaurant frumos este o vitrină a afacerii tale

Atunci când vă aranjați restaurantul sau cafeneaua, ar trebui să acordați o atenție deosebită amenajării interiorului și zonei exterioare orientate spre stradă. Decorul localului este cel care decide de obicei dacă un trecător decide să-și bea cafeaua de dimineață la cafeneaua ta. Mobilierul HoReCa disponibil în showroom-urile Garden Space combină armonios valorile estetice cu rezistența peste medie. Colecția extinsă include atât seturi clasice care constau într-o masă și scaune, cât și leagăne de design și seturi de salon exclusiviste care vor aduce o notă de lux spațiului dvs.

Mobilier de cafea rezistent și durabil

Atunci când alegeți mobilierul pentru un restaurant, ar trebui să acordați o atenție deosebită calității. Utilizarea intensivă, contactul cu vasele calde și influența condițiilor meteorologice pot afecta negativ starea meselor și a scaunelor. Mobilierul pentru cafenele din colecția Garden Space face față perfect oricărui inconvenient. Puteți fi siguri că scaunele, mesele și leagănele își vor servi oaspeții într-o formă perfectă timp de mulți ani pentru a se bucura de momente de relaxare cu gustări sofisticate și cafea aromată.

Mobilier HoReCa din poliratan și aluminiu - confort pentru clienți, comoditate pentru angajați

Mobilierul pentru restaurante și cafenele din ratan inovator și aluminiu de înaltă calitate va fi apreciat nu numai de clienți, ci și de angajați. Datorită proprietăților materialelor folosite pentru confecționarea lor, nu este nevoie să petreci timp impregnând și securizând mobilierul pe vreme rea. Este important să mențineți suprafețele fără pate, de asemenea, aceasta este cea mai mică problemă deoarece murdăria se poată indepărta cu mare ușurință.

Mobilier de grădină din Poliratan pentru restaurante - o nouă dimensiune a clasicilor

Mobilierul din Rattan a început să domine spațiile exterioare încă de acum câțiva ani. În ciuda schimbărilor de tendințe, moda pentru scaune, mese și canapele din poliratan țesute nu dispare, dimpotrivă - ratanul sintetic își consolidează din ce în ce mai mult poziția pe piața echipamentelor exterioare. Și nu este de mirare! Mobilierul din ratan HoReCa combină tot ceea ce ne putem aștepta de la acest tip de produs - durabilitate, lejeritate, design interesant și naturalețe. La prima vedere, ratanul tehnic este foarte similar cu prototipul său, adică ratanul natural. Cea mai importantă diferență între materiale este în proprietățile lor. Spre deosebire de prototipul său, materialul sintetic prezintă rezistență peste medie la apă, radiații UV și temperaturi extreme. Mai mult decât atât, fibrele tehnoratane dense, neporoase, nu absorb apa sau impuritățile, astfel încât păstrarea suprafeței țesute impecabil curată nu este o problemă. Atunci când alegeți mobilier de grădină poliratan pentru un restaurant, nu trebuie să vă faceți griji pentru curățarea sa regulată. Singurul lucru care trebuie făcut pentru ca seturile să pară impecabile este să ștergi suprafața lor din când în când cu o cârpă moale înmuiată în apă și un lichid blând.

Un producător de mobilă pentru restaurante, cafenele, hoteluri și SPA-uri - alege experiența

Un producător de mobilă de restaurant oferă antreprenorilor un avantaj imens pentru amenajarea spațiilor. În catalogul de mobilă Oltre veți găsi atât seturi clasice formate din mese și scaune, cât și leagăne de design, scaune cu șezlonguri, canapele și canapele modulare extensibile. De menționat este faptul că toate mobilele tapițate disponibile în showroom-urile Garden Space sunt dotate cu scaune și perne acoperite cu poliester impregnat cu teflon de înaltă calitate. Stratul de protecție protejează materialul și împiedică absorția umezelii. Tot mobilierul este disponibil în mai multe versiuni de culori, datorită cărora veți crea o compoziție unică care să reflecte perfect atmosfera spațiilor.

Mobilier din aluminiu pentru restaurante

Mobilierul HoReCa din aluminiu reflectă perfect esența ultimelor tendințe în materie de design. Scaunele, mesele și canapele care alcătuiesc colecția Zumm sunt cel mai bun exemplu de cea mai mare rezistență si simplitate. Decorativitatea și clasa se află în forma minimalistă, în culori nobile și subtile.
Mobilierul metalic pentru restaurantele ZUMM nu este doar un decor frumos al spațiului, ci și un echipament solid care își va păstra starea impecabilă, în ciuda expunerii la factori nocivi și a utilizării intense. Aluminiul acoperit cu pulbere este rezistent la schimbarea condițiilor meteorologice. Puteți fi siguri că mobilierul nu va fi acoperit cu decolorare inestetică, zgârieturi și rugină. Mobilierul din aluminiu (în mod similar modelelor din poliratan) nu necesită protecție sau întreținere suplimentară.

Mobilier de grădină pentru restaurantul VIMINE - inspirații naturale

Căutați un mobilier original care să aducă un plus de naturalețe aranjamentului? Pentru toți cei care doresc să creeze un colț fermecător care se referă la un stil colonial sau rustic la modă, suntem încântați să prezentăm mobilierul de terasă pentru restaurantul VIMINE - echipament original care să răspundă celor mai înalte așteptări.
Principalul material de construcție al mobilierului VIMINE este ratanul natural. Materia primă folosită pentru producerea de scaune, mese și fotolii nu este întâmplătoare. Materialul este obținut din plantații ecologice care funcționează în conformitate cu ideea dezvoltării durabile. Important este că toate mobilele din colecția extinsă VIMINE sunt realizate 100% manual de către persoane pentru care mobilierul nu este doar o pasiune, ci și un mod de viață. Artizanat,creat cu atenție la cele mai mici detalii, designuri originale și materii prime de înaltă clasă alcătuiesc mobilierul exclusivist care nu are concurență.
Un însoțitor inseparabil al scaunelor și fotoliilor din ratan sunt masele de tec mari și solide. Lemnul obținut din tec exotic este perfect pentru un mediu extern exigent. Spre deosebire de speciile autohtone, lemnul de tec este bogat în substanțe uleioase și acizi silicici. Compoziția specifică face ca lemnul să fie dur, nu absoarbe apa și prezintă o rezistență peste medie la factorii externi (radiații UV, temperaturi scăzute și chiar substanțe chimice dure). La vânzare există modele cu vârf rotund sau dreptunghiular de diferite dimensiuni.

Spațiu de grădină - cuprinzător pentru afacerea ta

În saloanele Garden Space veți găsi nu numai mobilier elegant pentru restaurante, cafenele și hoteluri, dar și accesorii elegante care vor completa aranjamentul până la ultimul detaliu. Ghivecele de flori, felinarele care radiază o strălucire subtilă sau umbrele pentru a vă proteja împotriva căldurii care se varsă din cer vor face din terasa locului dvs. un loc liniștitor, confortabil, cu un caracter aparte.

Mobilier special pentru restaurante - producătorul garantează calitatea

Mobilierul mărcilor Zumm, Oltre și Vimine se bucură de un succes neclintit nu numai în rândul iubitorilor de relaxare în intimitatea propriei grădini, ci și a antreprenorilor care caută mobilier de terasă pentru restaurante, hoteluri sau centre SPA de primă clasă. Nu facem compromisuri în munca noastră de zi cu zi - fiecare piesă de mobilier disponibilă în magazinele Garden Space este realizată cu cea mai mare atenție din materiale dovedite de înaltă calitate, ecologice. Alegând mobilier de grădină pentru un restaurant din catalogul Garden Garden, puteți fi sigur că primiți un produs unic de cea mai înaltă calitate.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate