menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Mobilier pentru balcon

Filtrează după::
Vizualizări:

Mobilier pentru balcon - magazin online Garden Space

Să ai propriul tău spațiu în aer liber este un mare privilegiu. Din păcate, nu toți putem sărbători vara într-o grădină plină de soare, stând pe șezlong și savurând o bautură rece. Asta înseamnă că locuitorii blocurilor trebuie să caute soarele în afara orașului? Nu neaparat! Mobilierul elegant din balcon va scoate la iveală potențialul chiar și de la un balcon mic. Ce modele vă vor dezvălui o latură complet necunoscută a balconului? Vezi propunerile noastre și creează-ți propria piesă de spațiu verde printre peisaje urbane.

Mobilier de balcon din Poliratan - echipament rezistent la îngheț și ploaie

Pentru persoanele care nu au un subsol mare sau un garaj amplasat aproape de apartament, depozitarea de mobilier exterior în afara sezonului de vară poate fi o mare problemă. Alegând mobilierul de balcon din poliratan, scapi de această problemă. Mobilierul fabricat din poliratan este complet rezistent la umiditate, ploaie, temperaturi extreme și radiații UV, datorită cărora menține o structură impecabilă mulți ani. Mai mult decât atât, împletitura compactă și impermeabilă nu absoarbe apă sau murdărie, astfel încât chiar și mobilierul alb din balconul dvs. își va păstra forma impecabilă, în ciuda contactului cu factori distructivi. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea mobilierului - singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a pregăti fotoliul sau masa preferată pentru utilizare este să ștergeți suprafața cu o cârpă umedă din când în când. Important este că, atunci când cumpărați un set din poliratan, obțineți un mobilier frumos și la modă, care o să va ofere momente de relaxare în aerul curat timp de mulți ani (potrivit experților, viața ratanului sintetic poate fi de până la un sfert de secol!).
Dacă doriți ca balconul să devină o oază calmantă de solitudine, merită să renunțați la setul de mobilier tradițional în favoarea unui leagăn de designer. Uitați-vă doar la leagănul KOKON pentru a vă îndrăgosti instant - designeul, forma elegantă și perna moale vă invită să faceți o pauză din activitățile de zi cu zi pentru o clipă și să vă bucurați de priveliștea orașului si liniștea oferită de produsele noastre.

Mobilier pentru balcon din aluminiu pentru un aspect minimalist

Ce stil va domina designul pentru următoarele sezoane? Desigur, minimalismul! Principiul „mai puțin este mai mult” se aplica nu numai în moda vestimentară ci și în grădini și balcoane. Pentru toți cei care doresc să creeze un loc de odihnă frumos, elegant și la modă pentru ei înșiși la un cost redus, suntem încântați să prezentăm mobilier de balcon din aluminiu! Colecția ZUMM este în perfectă armonie cu tendințele care ne-au surprins balcoanele. Formele necomplicate, culorile reci și simetria fac ca scaunele, fotolii sau leagănele obișnuite să devină mici opere de artă. Important este că aluminiul de înaltă calitate este un material care se distinge prin valorile sale funcționale. Rezistența ridicată la factorii externi, coroziunea și structura ușoară fac din mobilierul metalic nu numai un decor frumoas al spațiului, ci și echipamente practice care vor dura mulți ani în stare perfectă.
Nu vă lăsați păcăliți de simplitatea mobilierului ZUMM - principiul de economisire merge mână în mână cu un confort ridicat care oferă alinare mușchilor obosiți. Oferta extinsă de mobilier ZUMM pentru balcon include atât seturi clasice, compacte, constând dintr-o masă și scaune, cât și scaune confortabile, canapele modulare, leagăne și fotolii care vor funcționa bine pe un balcon mic, grădină mare, hotel, zonă de restaurant în aer liber sau în un centru SPA de lux.

Descoperiți mobilierul unic de balcon

Fiecare iubitor al naturii în forma sa cea mai pură va fi cu siguranță interesat de o altă propunere - mobilierul realizat în totalitate din materie primă naturală. Mobilierul din ratan pentru balcon combină farmecul unei împletituri naturale, însorite, de o culoare naturală, cu un design modern. Salonul Garden Space oferă atât scaune de designer cu picioare geometrice, metalice, cât și canapele și mese înguste, care seamănă cu mobilierul colonial din trecut. Plasând un mic set pe balcon, format dintr-o masă și scaune îngrijite, îți oferi o șansă de a savura în fiecare zi o ceașcă de cafea aromată într-un peisaj captivant. Veți afla rapid că mici modificări ale rutinei dvs. zilnice vă pot aduce mari avantaje!
Fiecare produs a fost lucrat 100% de oameni pentru care mobilierul este o pasiune și un mod de viață. Indiferent de convenția care este mai aproape de tine, ai ocazia să creezi o zonă unică de relaxare în aer liber.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate