menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Mobilă de gradină

Filtrează după::
Vizualizări:

Mobilier de grădină - magazin online

Mobilier de grădină Garden Space combină armonios tot ceea ce se dorește într-o grădină la modă - funcționalism și lux, simplitate în design într-o ediție modernă cu decorativitate subtilă, frumusețe și calitate. Aflați despre oferta liderilor în producția de mobilier de exterior disponibil în magazinele noastre din întreaga Polonia și vedeți pentru dvs. cât de mult confortul și calitatea sunt influențate de mediul creat in grădină.

Mobilier de grădină și terasă

Sortimentul magazinelor Garden Space este larg - începând cu detalii care prezintă în mod subtil caracterul spațiului tău de acasă, terminând cu seturi întregi. Alegând mobilierul de grădină, oferiți o nouă calitate activităților de afară. Mic dejun în aer liber în timpul zilelor călduroase, cafea proaspătă savurată pe terasă, relaxare cu o carte bună în grădină, întâlnire cu prietenii la grătar după o săptămână grea - toate aceste momente vor fi unice dacă aveți grijă de spațiul dvs. în mod corespunzător. Atunci când amenajați o grădină, vă puteți crea propriul set unic sau puteți utiliza module de mobilier gata concepute de designeri renumiți. Mesele, scaunele, canapele și fotoliile noastre în culori calde de vară vor face ca timpul petrecut în aer liber să fie un sinonim pentru odihnă și relaxare.

Cea mai înaltă calitate a mobilierului de grădină

Atunci când alegeți mobilierul de grădină, vă concentrați nu numai pe design, ci și pe calitate. Toate produsele disponibile la Garden Space sunt furnizate de lideri în producția de echipamente de grădină exclusiviste. Puteți fi sigur că materialele special selectate și testate nu se vor deteriora sub influența condițiilor meteorologice și își vor păstra aspectul unic pentru o lungă perioadă de timp. Indiferent dacă căutați o masă mică care va fi o completare subtilă a unui colț relaxant într-un refugiu verde sau doriți să dotați terasa cu o gamă largă, extinsă, puteți fi siguri că fiecare produs este realizat cu precizie,pasiune și măiestrie. Oferta noastră include mobilier și accesorii confecționate din materiale care s-au impus pe piața exterioară de ani de zile, stabilirea standardelor pentru oferte competitive fiind din ce în ce mai mare - tehnorattan, rattan și aluminiu.

Avantajele mobilierului de gradină din Rattan

Mobilierul din ratan Techn se bucură de o popularitate neclintită de mai multe sezoane. Mobilierul de grădină Rattan decorează nu numai grădinile de casă, ci și spațiile publice de lux - hoteluri, saloane SPA sau restaurante. Prin completarea amenajării grădinii cu o canapea elegantă sau un leagăn de designer, vă oferiți o doză zilnică de lux în stilul celor mai bune stațiuni. Tot ce trebuie să faceți este să închideți ochii, să simțiți moliciunea pernelor, spătarele perfect conturate și razele soarelui dansând ușor pe față și scăpa de toată tensiunea, oferindu-vă un moment de uitare și o respirație din realitate. Avantajele mobilierului din poliratan nu se termină cu sentimentul de confort pe care îl garantează utilizatorului, fiecare piesă de mobilier din ratan are un farmec subtil al designului original. În ciuda lipsei de ornamentare sofisticată, forma necomplicată se strecoară în spațiile exterioare șic și oferă întregului aranjament un stil aparte. În plus, împletitura sintetică impermeabilă și non-poroasă este un material creat pentru a servi iubitorilor de relaxare în aer liber - ploaia, zăpada, radiațiile UV și alți factori distructivi nu au niciun impact asupra stării mobilierului.

Mobilier de grădină din Rattan - O alegere rafinată

Există acel ceva în cursa zilnică între treburile gospodărești și munca care vă permite să vă recâștigați echilibrul și să priviți realitatea din jur de la distanță - grădina. Imprejurimile exterioare ale casei sunt un câmp de comunicare cu natura vie, nelipsită, care în grădină își dezvăluie bogăția de culori, forme și mirosuri. Nu ai nevoie de mult pentru a-l bucura pe deplin și pentru a-l descoperi în fiecare zi - mobilierul de grădină din ratan va trezi potențialul care se află chiar în afara ușii tale. Ratanul natural, obținut din plantațiile durabile indoneziene, este un material pe deplin ecologic. Designul neobișnuit, în conformitate cu canoanele stilului colonial face ca o după-amiază aparent obișnuită petrecută în aerul proaspăt cu o ceașcă de ceai să fie o călătorie inspirată către cele mai calde colțuri ale globului. În plus, fiecare fotoliu, scaun sau masă din colecția de ratan este țesut în totalitate manual, astfel încât puteți fi siguri că veți obține un produs unic, răsfățat până la cele mai mici detalii.

Mobilier de grădină din metal

Lejeritate, finețe de forme și un profil modernist - acesta este mobilierul de grădină din metal! Colecția de mobilier metalic a fost creată pentru spații moderne, atât publice cât și private. Răcoarea structurii metalice se armonizează cu verdeața grădinii, creând o combinație non-evidentă și decorativă. Pentru a răspunde celor mai mari cerințe ale clienților care caută ceva mai mult decât standardul omniprezent, am trecut de la fontă grea la aluminiu de înaltă calitate - un material extrem de ușor, rezistent la coroziune, ușor de curățat și indestructibil pentru condițiile meteorologice. Dacă adăugăm designul materialului care urmează ultimele tendințe globale, vom obține o colecție originală de mobilier de grădină adaptat nevoilor secolului XXI.

Mobilier de grădină - nu numai mese și scaune

Crearea unei atmosfere prietenoase favorabile relaxării în grădină și pe terasă necesită soluții îndrăznețe! Putem să asemănăm grădina cu un câmp aproape nelimitat pentru creativitate. Datorită mobilierului de design, cum ar fi scaunele pliabile confortabile, adânci sau pliante, cu reglarea în mai multe etape a unghiului spătarului, puteți crea un mediu relaxant pe proprietatea dvs., adaptat preferințelor dvs. individuale. Un SPA intim, o oază privată de liniște sau un loc de întâlnire plin de viață - toate acestea vă așteaptă mai aproape decât credeți.

Mobilier de terasă - confortul pe care îl meritați

Visezi să te relaxezi în propriul tău colț intim al SPA-ului ascuns printre plantele luxuriante? Sau poate vrei să creezi o grădină mare în care să te concentrezi asupra vieții tale sociale? Este timpul să dai în sfârșit formă reală viziunilor care până acum au trăit doar în capul tău! În oferta extinsă a magazinelor Garden Space veți găsi mobilier de terasă de diferite structuri și design. Printre produsele disponibile, există atât mobilier de terasă mic, cu formă, care va completa perfect un spațiu limitat (de exemplu seturi de cafea sau canapele compacte), cât și seturi pentru mai multe persoane care vă vor ajuta să aranjați un spațiu mare într-un mod interesant (colțuri modulare, seturi constând dintr-o canapea pliabilă). masă și fotolii sau scaune).

Mobila pentru gradina si terasa

Mobilier de grădină care combină durabilitate absolută și o estetică uimitoare? Acum este posibil! La Garden Space, nu facem compromisuri. Seturile noastre de grădină sunt confecționate din materiale care fac față perfect mediului exterior exigent și, în același timp, se îmbină elegant cu verdeața grădinii.

Seturile de grădină Zumm, Oltre și VIMINE nu acoperă numai spații de casă,ci și zonele exterioare ale hotelurilor, centrelor SPA,cafenelelor și restaurantelor exclusiviste. Printre modelele prezentate în catalog, veți găsi atât seturi minimaliste, tonifiate, cât și mobilier de grădină sofisticat din materiale naturale. Indiferent de stilul în care vrei să amenajezi spațiul, poți fi sigur că în oferta noastră vei găsi mobilier adaptat nevoilor tale.


 

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate