menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Mese de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Mese de grădină

O masă de grădină este un element important al echipamentelor pentru spații de locuit. Cu el se adună toate rudele noastre pentru sărbători importante și mai cotidiene,este un însoțitor al unor mese romantice cu persoana iubită și momente singuratice, cu un pahar de vin sub cerul înstelat. Aflați despre oferta de mese de grădină, care nu numai că îndeplinesc orice sarcină, dar devin și o frumoasă decorație a grădinii sau terasei tale.

Masa de grădină pe care o cauți

Mesele de grădină disponibile la Garden Space sunt rezultatul unei combinații de materiale solide cu un design la modă. Varietatea de forme și soluții utilizate oferă mult spațiu fiecărui proprietar care are o idee creativă  pentru grădină sa. Pentru toți cei care caută soluții universale pentru toate ocaziile, masa extensibilă Toledo va fi perfectă pentru orice moment!

Mese clasice de terasă

Iubitorii de forme mai clasice vor fi fermecați de formele simple ale meselor de grădină din colecția Aveiro sau de mesele de grădină din tec. Ca o alternativă originală la construcțiile tradiționale, oferim o masă pe un picior. Detaliul original va conferi un caracter ușor stilat și elegant. Plasând o masă înaltă pe un picior și scaune înalte lângă piscină sau pe terasă, vom crea un loc la modă în stil bar, care o sa ne încânte prietenii si rudele.

Masă de terasă durabilă
Mesele noastre de grădină sunt realizate în totalitate din materiale special selectate. Combinația de experiență și grijă pentru fiecare detaliu a dus la crearea unei colecții de mese de grădină stabile, care nu se tem de bucatele calde sau grele, ploile abundente sau temperaturile extreme. Modelele disponibile includ atât mese solide, ușor masive, din lemn de tec, încântătoare cu austeritatea lor naturală, cât și mese ușoare din aluminiu de înaltă calitate și poliratan la modă. Din abundența de opțiuni disponibile, puteți alege o masă care completează perfect viziunea stilistică a unei terase extinse, a unei terase mici sau a unui balcon.

Mese de grădină din tec - durabilitate legendară în grădina ta
Eleganța și simplitatea sunt reperele din colecția naturală Vimine. Plasând o masă de tec în inima aranjamentului, creezi un cadru fermecător pentru adunările de familie pentru tine și cei dragi. Designerii care creează cele mai noi tendințe sunt din ce în ce mai dispuși să renunțe la materiale inovatoare în favoarea a ceea ce este pur și original. Lemnul de tec este obținut dintr-o specie exotică care se caracterizează prin vitalitate excepțională. Tecul iși susține  duritatea datorită substanțelor uleioase și acidului silicic, care sunt în abundență în lemn. Datorită compoziției specifice, materialul nu îmbibă apa și este complet rezistent la diverse substanțe chimice. Durabilitatea produselor din lemn de tec este legendară - până în prezent s-au păstrat echipamentele și accesoriile de tec fabricate până acum 1000 de ani. Mesele de grădină din tec arată frumos atât într-o grădină cu vegetație luxuriantă, cât și într-o sufragerie elegantă.

O masă de grădină unică – estetica poliratanului și al aluminiului
În opoziție cu mesele de tec sunt mesele ușoare confecționate din materiale moderne - poliratan și aluminiu. Nu lăsați delicatesea aparentă a structurii să vă păcălească - aspectul subtil merge mână în mână cu durabilitate absolută în toate condițiile. Plantele de grădină, electrizante cu o revoltă de culori intense, combinate cu culorile dintr-o paletă subtilă, creează o combinație originală care va atrage orice iubitor de eleganță.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate