menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Set Mobilier de grădină PARMA II

Set Mobilier de grădină PARMA II

Set Mobilier de grădină PARMA II
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
14005.137.098.30-set
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Cantitatea medie

Costuri de livrare:
 
Husă pentru colțar în configurație "L"
Husă pentru colțar în configurație "P"
Cantitate:
20 689.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Mobilier de grădină PARMA II

Suntem încântați să vă prezentăm setul de mobilier pentru grădină PARMA II tuturor celor care doresc să-și modeleze creativ spațiul personal. Mobilierul de grădină care se adaptează nevoilor și stării tale de spirit. Mobilierul extrem de modern, cu un finisaj frumos și o structură inovatoare, mobilă, creează o imagine complet nouă în grădină. Lemnul de tec, grafitele la modă, pernele moi și o structură impresionantă și extinsă sunt o rețetă pentru o lucrare de artă aplicată pe care nimeni nu o va trece indiferent cu vederea.

Mobilă de grădină PARMA - odihnește-te în strălucirea soarelui italian

Setul de mobilier PARMA II este format dintr-o masă dublă și o canapea cu cadru din aluminiu, scaune tapițate și panouri din tec. Combinația materialelor cu diverse finisaje este un răspuns adecvat la ultimele tendințe în materie de design. Mai mult, toate materialele care compun PARMA sunt complet rezistente la condițiile meteorologice. Scaunele și spătarele sunt acoperite cu o țesătură hidrofobă care menține un aspect impecabil, în ciuda contactului cu umiditatea și radiațiile UV. Structura modulară permite ajustarea eficientă și fără efort a formei mobilierului la nevoile actuale.

Dimensiuni:

  •  Canapea cu trei locuri (207x70x78cm) - 1 buc.

  •  Canapea cu trei locuri  (207x70x78cm) - 1 buc.

  •  Masă mică(ø60x29cm) - 1 buc.

  •  Masă mare (ø80x34cm) - 1 buc.

  •  Blatul mesei de tec (70x72,5x1,5cm) - 1 buc.

   

  Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea lemnului. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp lemnul își va recăpăta culoarea inițială.

 

STANDARD ZUMM

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate