menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă VIC antracit

Masă VIC antracit

Masă VIC antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG1010/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Un număr mare

Costuri de livrare:
 
Cantitate:
1 829.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Masă de grădină VIC

  •  Masă VIC (70x70x73cm) - 1 buc.

O masă de grădină elegantă VIC

Micile plăceri pe care ni le putem oferi pe terasa noastră fac ca zilele călduroase de vară să fie atât de speciale. Vă puteți imagina un mod mai bun de a începe weekendul decât să savurați o cafea aromată și să vă bucurați de priveliștea grădinii pline de viață? Prin completarea aranjamentului extern cu masa VIC, îți oferi o șansă de a te bucura de fiecare rază de soare în fiecare zi

VIC - o masă practică pentru grădină și balcon

Masa VIC este realizată în principal din aluminiu. Metalul de înaltă calitate este perfect pentru mediile în aer liber. Utilizarea intensivă, expunerea la radiații UV, ploaie, zăpadă și temperaturile extreme nu afectează estetica și funcționalitatea acesteia. Pe un picior amplasat central, avem o masă fixată cu un laminat HPL asemănător lemnului - o acoperire termorezistentă de înaltă calitate, cu durabilitate remarcabilă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale modelului VIC este forma sa subțire. Masa compactă din colecția Zumm este perfectă pentru locurile unde nu există suficient spațiu pentru mese mari.

Masă de grădină VIC - un oaspete binevenit în cafeneaua ta

Fiecare restaurator cunoaște importanța mobilierului elegant în conturarea caracterului restaurantului. Mesele de grădină VIC vor fi o completare excelentă nu numai pentru grădina de acasă, ci și pentru un restaurant sau o cafenea elegantă. Puteți fi siguri că mesele VIC combinate cu scaunele LEON ușoare vor oferi oaspeților un confort maxim și, în același timp, vor aduce o notă modernă aranjamentului. Important este că mesele din linia VIC sunt ușoare, astfel încât mutarea lor dintr-un loc în altul nu va fi o problemă.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate