menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă de grădină MADRIT antracit

Masă de grădină MADRIT antracit

Masă de grădină MADRIT antracit
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG1020/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Cantitatea medie

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
6 779.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Masă de grădină MADRIT

Dimensiuni:

  •  (180x100x75cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp își va recăpăta culoarea inițială.

Masa de grădină MADRIT originală

Masa de grădină MADRIT impresionează prin aspectul său neconvențional. Designerii care au creat marca Zumm s-au concentrat pe o combinație neobișnuită de materiale cu un finisaj și o expresie extremă. Combinarea aluminiului rece și modern cu lemnul de tec cald și natural a adus rezultate surprinzătoare!

MADRIT - o rază de soare spaniolă în grădina ta

Masa de grădină MADRIT a fost concepută pentru spații moderne în aer liber amenajate în conformitate cu ultimele tendințe de design. O piesă de mobilier cu o formă simplă va fi un decor elegant dar și un echipament funcțional.

Modelul MADRIT este realizat în principal din aluminiu. Metalul de înaltă calitate este perfect pentru un mediu extern exigent - materialul este ușor și, în același timp, complet rezistent la deteriorarea mecanică și la factorii externi (apă, radiații UV, temperaturi extreme). Cadrul metalic este completat de un blat din lemn natural, din tec exotic. Blatul de tec lung de 180 cm va găzdui confortabil chiar și un grup mare de prieteni.

Masă de grădină MADRIT - găsește opțiunea perfectă pentru tine!

Căutați o piesă de mobilier subtilă care să se îmbine cu un aranjament bazat pe culori strălucitoare? Sau poate apreciați detaliile expresive mai mult decât compozițiile delicate? Puteți fi sigur că masa MADRIT va răspunde așteptărilor dvs.! Piesa de mobilă impresionantă este disponibilă în trei versiuni de culori (gri, gri deschis și antracit), dintre care cu siguranță veți găsi un model adaptat așteptărilor individuale. Un complement armonios al mesei MADRIT îl vor constitui scaunele și fotoliile din catalogul Zumm - modelele MERDIA și LEON în versiuni clasice sau cu elemente din tec.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate