menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA tec gri

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA tec gri

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA tec gri
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG0430/G
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Stoc epuizat

Costuri de livrare:
 
Cantitate:
799.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Dimensiuni:

  • 40cm x 40cm x 55cm

Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp își va recăpăta culoarea inițială.

Masă compactă GRENADA tec

Căutați o masă mică care să vă completeze colțul de relaxare? Mesele standard nu se potrivesc cu șezlongul dvs. preferat? Cauți unde trebuie! Vă prezentăm tuturor iubitorilor de relaxare pe terasă masa GRENADA tec - o piesă de mobilier îngrijită care va crea un duet armonios cu fiecare șezlong și leagăn de grădină.

GRENADA TEAK - funcționalitate completă în versiunea mini

Masa GRENADA tec este perfectă pentru terase mici și balcoane, unde nu există spațiu pentru modele mai mari. În ciuda dimensiunilor modeste, masa este extrem de practică. Datorită mesei din colecția Zumm,vei avea mereu la îndemână tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa pe deplin! Structura geometrică specifică permite alunecarea în mod convenabil a picioarelor mesei sub șezlong.

Masă de grădină GRENADA TEAK - cel mai înalt standard pentru confortul dumneavoastră

Masa de design GRENADA tec este realizată în principal din aluminiu. Metalul de înaltă calitate este ușor și în același timp rezistent la deteriorarea mecanică și la factorii externi. Radiația UV, ploaia, zăpada și temperaturile extreme nu vor afecta negativ aspectul și starea mesei din aluminiu. Acest element de mobilier se gasește in culorile:gri deschis, gri și antracit.

Un decor subtil al meselor GRENADA tec lemnul de tec. Lemnul cu granulație naturală, schimbă nuanța rece a structurii metalice și conferă proiectului un caracter non-evident. Lemnul de tec nu are niciun inconvenient la vreme - materialul exotic nu absoarbe apa, este rezistent la substanțe chimice, la soare și zgârieturi.

 

STANDARD ZUMM

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Masă GRENADA DESCRIERE TEHNICA

Dimensiuni:

  • 40cm x 40cm x 55cm - 1buc.

Materiale:

  • cadru - aluminiu sudat, acoperit cu pulbere, asigurând ușurință, durabilitate și rezistență completă la rugină

  • sticlă - sticlă temperată de 8 mm grosime, crește siguranța tuturor utilizatorilor

 

Stolik GRENADA

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate