menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA gri deschis

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA gri deschis

Masă de grădină cu picioare laterale GRENADA gri deschis
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG0440/LG
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Stoc epuizat

Costuri de livrare:
 
Cantitate:
679.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Colecția ZUMM este o colecție neconvențională, modernă și avangardistă de mobilier de grădină, creată și concepută chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.

Vă prezentăm masa cu picioare laterale GRENADA - partenerul perfect pentru canapele MURCIA, CORDOBA și ALTEA. GRENADA oferă un suport stabil și, în același timp, este ușoră și rezistentă. Mulțumită acesteia, cartea sau băutura preferată îți vor fi întotdeauna la îndemână, iar dacă ai nevoie de mai mult spațiu - poate fi îndepărtată cu ușurință într-un colț.

Este, de asemenea, o propunere perfectă pentru un hotel, un restaurant elegant sau o cafenea liniștită.

Masa de grădină GRENADA în stil minimalist

Mobila pentru o grădină modernă, decorată într-un spirit minimalist, ar trebui să combine designul uimitor, funcționalitatea ridicată și calitatea absolută ... În cadrul Garden Space nu facem compromisuri. Masa de grădină GRENADA este cea mai bună dovadă că găsirea echipamentului de grădină perfect este posibilă!

GRENADA - un mic plus de mare importanță

Îți lipsește spațiu pentru o masă clasică, mare? Căutați echipament îngrijit pentru un balcon mic? Ai ajuns în locul potrivit! Suntem convinși că modelul GRENADA se va îmbina armonios cu peisajul exterior. Masa compactă este un nod către purul minimalism. Designul geometric, original arată impresionant și este complet funcțional în același timp. Completând un șezlong sau un leagăn de grădină cu o masă GRENADA, vei avea mereu la îndemână o băutură răcoritoare, ochelarii de soare sau o revistă!

Masa GRENADA, ca și alte modele din familia Zumm, este confecționată din aluminiu - un metal ușor care se distinge prin rezistență ridicată la factorii externi și deteriorare mecanică. Puteți fi siguri că radiațiile UV, temperaturile extreme și umiditatea nu vor afecta starea mesei. Partea superioară a mobilierului a fost în plus consolidată cu sticlă temperată.

Mobilierul GRENADA - soluții complete pentru industria HoReCa

Masa GRENADA va atrage nu numai iubitorii de odihnă pe un șezlong în intimitatea grădinii proprii, dar și antreprenorilor care caută echipamente de înaltă clasă pentru hoteluri, centre SPA sau piscine. Mesele moderne vor crea un duet armonios cu alte piese de mobilier din linia ZUMM - recomandăm șezlongurile CORDOBA, MURCIA și ALTEA.

 

STANDARD ZUMM

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Masă GRENADA DESCRIERE TEHNICA

Dimensiuni:

  • 40cm x 40cm x 55cm - 1buc.

Materiale:

  • cadru - aluminiu sudat, acoperit cu pulbere, asigurând ușurință, durabilitate și rezistență completă la rugină

  • sticlă - sticlă temperată de 8 mm grosime, crește siguranța tuturor utilizatorilor

 

Stolik GRENADA

Culori ZUMM Culoare

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate