menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă de grădină BILBAO gri

Masă de grădină BILBAO gri

Masă de grădină BILBAO gri
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG1030/G
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Cantitatea medie

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
10 339.00  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Masă de grădină BILBAO

Dimensiuni:

  •  (240x100x75cm) - 1 buc.

   Înainte de prima utilizare, se recomandă ungerea cu ulei al elementelor mobilierului din lemn (de 2-3 ori cu ulei incolor pentru mobilierul de grădină) pentru a păstra culoarea lemnului și a preveni petele si decolararea. Uleiul poate schimba temporar culoarea lemnului într-una mai intensă și mai suculentă, dar in scurt timp își va recăpăta culoarea inițială.

Masă practică de grădină BILBAO

Funcțională, originală și durabilă ... Vă puteți imagina o masă mai bună pentru o terasă, balcon sau foișor? Masa de grădină BILBAO din colecția Zumm va aduce o calitate complet nouă spațiului tău de acasă. Este timpul pentru a transforma grădina plictisitoare într-un centru de relaxare în aer liber!

BILBAO - o masă de grădină funcțională pentru ani de zile

Masa de grădină BILBAO este formată dintr-o placă de lemn montată pe încrucișarea picioarelor de aluminiu. Metalele de înaltă calitate nu sunt afectate de vremea capricioasă. Materialul acoperit cu pulbere se distinge prin rezistență ridicată la radiațiile UV, temperaturi extreme și umiditate. Construcția ușoară merge mână în mână cu o calitate fără compromisuri.

Modelul BILBAO este disponibil în trei variante de culoare - gri deschis, gri și antracit. Fotoliile metalice MERIDA sau scaunele LEON din colecția Zumm vor completa masa într-un mod armonios.

Lemnul de tec - un element exotic

Designerii responsabili de proiectarea mesei BILBAO au dovedit că pentru a crea o piesă de mobilier decorativă, care să atragă atenția, nu aveți nevoie de forme și ornamente fanteziste. Cea mai mare decorațiune a modelului BILBAO este o masă impresionantă din lemn de tec. Structura naturală cu inele desenate neregulat conferă designului un caracter și o atracție non-evidente. Important este că lemnul de tec exotic impresionează nu numai prin estetica sa, ci și prin durabilitatea sa. Saturat cu acid silicic și substanțe uleioase, tecul se distinge prin rezistență ridicată la deteriorare și factori externi (inclusiv chiar substanțe chimice dure). Puteți fi siguri că masa așezată în inima amenajării grădinii vă va servi pe voi, pe membrii gospodăriei și pe oaspeți mulți ani.

 

STANDARD ZUMM

 

 

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate