menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Masă de grădină antracit TOLEDO

Masă de grădină antracit TOLEDO

Masă de grădină antracit TOLEDO
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
TAG1060/A
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Cantitatea medie

Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
4 779.04  RON
Disponibil imediat!
  • Acțiune:
Descriere

Masă de grădină Toledo cu suporți laterali pentru o suprafață mai mare

Dimensiuni:

180cm/240cm x 100cm x 75cm

 

O masă solidă de grădină TOLEDO

O masă așezată în inima unui aranjament de grădină nu este o piesă obișnuită de mobilier. Mai presus de toate, este o invitație la o sărbătoare de familie, o petrecere cu prietenii sau timp petrecut la o cafea alături de cei dragi într-un peisaj natural sublim. O masă de grădină va transforma chiar și o mică terasă într-un centru plin de întâlniri de vară. Îmbogățește-ți spațiul de acasă cu o masă TOLEDO și bucură-te de timpul petrecut în grădina înflorită!

Masa TOLEDO - soluții funcționale pentru confortul dumneavoastră

Masa TOLEDO din catalogul ZUMM va fi perfectă atât pentru cine romantice în doi, cât și pentru prânzurile de duminică pentru o familie numeroasă. Designul minimalist îngrijit își datorează funcționalitatea construcției bine gândite. Pentru a primi un număr mare de oaspeți la masa dvs., este suficient să folosiți lateralele mesei și o să vă puteți bucura de gustările preferate alaturi de cei dragi.

Masa este din aluminiu - metal de înaltă calitate acoperit cu pulbere. Materialul de înaltă calitate este ușor și în același timp prezintă rezistență peste medie la factorii externi. Puteți fi siguri că radiațiile UV, temperaturile extreme și umiditatea nu vor afecta starea mesei. Important, partea superioară a modelului TOLEDO este acoperită cu un geam de sticlă securizată de 5 mm grosime.

Exact de ce ai nevoie

Masa de grădină TOLEDO este disponibilă în trei variante de culoari (gri deschis, gri și antracit), datorită cărora puteți găsi cu ușurință un model care se amestecă perfect în amenajarea terasei dumneavoastră. Masa TOLEDO se potrivește perfect cu scaunele și fotoliile din catalogul ZUMM - modelele MERIDA și LEON în versiuni clasice sau cu accesorii din tec.

Materiale:

  • cadru - aluminiu sudat, acoperit cu pulbere, asigurând ușurința, durabilitatea și rezistența completă la rugină

  • sticlă - sticlă securizată de 5 mm, crește siguranța tuturor utilizatorilor

STANDARD ZUMM

Puteți comanda acest produs prin telefon

 

 

Culori ZUMM Culoare

 

 

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate