menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Leagăne de grădină originale

Atunci când amenajați o grădină, o terasă sau un balcon, nu trebuie să compuneți întregul set de mobilier. Mai mult, dacă sunteți limitat în spațiu, achiziția suitei dvs. de vis este adesea imposibilă. La Garden Space, avem o alternativă ideală la canapele și fotolii clasice de grădină. Pariați pe un accent puternic, expresiv, care vă va însufleți spațiul și îi va conferi caracterul său original.

Noua viață a leagănelor tradiționale de grădină

Despre ce vorbim? Desigur, despre leagănele din grădină! Oferim modele care diferă semnificativ de modelele tradiționale. Forma originală a balansoarului Cocoon vă va oferi un moment fericit de relaxare, într-o izolare completă de împrejurimi. Înfășurat bine de Cocoon, te vei cufunda într-o cu totul nouă dimensiune, anterior necunoscută a confortului. A doua opțiune, swingul din Malaga, este o versiune pentru iubitorii de forme moderne, îndrăznețe. Forma extrem de decorativă completează perfect spațiile moderniste. Ambele leagăne sunt umplute cu perne moi, rezistente la deformare. Leagănele oferite în Garden Space se potrivesc armonios cu alte tipuri de mobilier cu stil similar. În același timp, acestea pot funcționa individual ca o îmbogățire eficientă a peisajului din curte. Când cumpărați un leagăn de grădină, vă oferiți un lux pe care nu l-ați experimentat până acum.

Un leagăn de grădină conferă o odihnă regală

Structura este realizată din oțel sudat, acoperit cu pulbere pentru rezistență completă la rugină. Pernele de poliester impregnate cu teflon,nu absorb murdăria sau umiditatea, iar împletitura din polietilenă este foarte rezistentă la condițiile meteorologice și la radiațiile UV. Leagănele noastre de grădină sunt o formă modernă,demnă de a fi numită o mică lucrare de artă, confortul de cea mai bună calitate și bucuria de utilizare.

Leagăn de grădină din ratan - în deplină armonie cu natura

Leagănele din ratan țesute manual sunt o perlă în colecția de mobilier de grădină. Setând leagănul frumos de lumină într-un colț umbrit, vă puteți odihni într-un peisaj cu adevărat natural. Ce face un leagan din ratan să fie atât de neobișnuit? În primul rând, designul unic evocă atmosfera ținuturilor îndepărtate, exotice. Designul face referință la stilul colonial, în care se ciocnesc eleganța Angliei secolului al XIX-lea și sălbăticia peisajelor asiatice. Structura profundă umplută cu o pernă moale vă permite să vă cufundați într-un confort pe care nu l-ați experimentat până acum. În plus, mobilierul din colecția Vimine este țesut în totalitate manual, astfel încât să puteți fi sigur că veți obține un produs unic. Leagănele țesute manual vor funcționa bine în grădinile si terasele mari , precum și suspendate în tavan de pe un balcon mic. 

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate