menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Lămpi din bambus - magazinul on-line Garden Space

Lămpile impresionante din bambus vor încânta pe oricine apreciază designul cu gust. Pentru a crea o grădină atractivă, care va deveni o zonă plină de viață pentru întâlnirile de familie și un adevărat centru de relaxare vara, trebuie să se acorde atenție fiecărui detaliu al aranjamentului. Pe lângă vegetația bine îngrijită și mobilierul confortabil, grădina ar trebui să aibă un loc pentru accesorii care să facă zona exterioară completă -pergole, umbrele de soare, grătarul nelipsit și decorațiuni excentrice ... Iluminatul este un element important care conturează caracterul compoziției și influențează funcționalitatea spațiului. Într-o grădină verde, niciun model nu va funcționa la fel de bine ca o lampă de bambus - un dispozitiv unic cu valori estetice și de utilitate ridicate. Vezi propunerea noastră și găsește o variantă care să se potrivească perfect decorului terasei tale!

Elegante, eficiente, fiabile: lămpi de bambus TOULOUSE

Grădina poate fi complet funcțională nu doar în timpul zilei. Datorită iluminatului bine gândit, fiecare seară caldă va fi o ocazie de a petrece timp cu cei dragi sau de a vă relaxa într-o liniște deplină ... Zona exterioară va arăta minunat după întuneric, când o veți îmbogăți cu lămpi adecvate. Dispozitivele standard nu corespund neapărat cu zona verde. O colecție de lămpi de bambus a fost creată pentru căutătorii soluțiilor fiabile.
Lampa de bambus este perfectă pentru o terasă acoperită, foișor sau pe balcon. Materialul său de construcție este fibra de bambus, grosimea de aproximativ 1 cm. Bambusul este o materie primă care combină lejeritatea cu duritatea și rezistența excepțională la factorii externi. Puteți fi siguri că lampa frumoasă care luminează terasa își va păstra starea impecabilă în ciuda expunerii la factori nocivi - radiații UV, umiditate, temperaturi extreme. Cu toate acestea, nu uitați să nu expuneți lampa la contactul direct cu precipitațiile. Bambusul natural nu necesită nicio întreținere. Îngrijirea lămpii se limitează la ștergerea regulată de praf cu o perie sau o cârpă uscată. Din când în când, puteți curăța elementele murdare prin folosirea substanțelor de curățare ușoare.

O lampă de bambus pe care o vei iubi

Lampa de bambus TOULOUSE este disponibilă în trei variante care diferă ca mărime. Oferim lămpi cu un diametru de 41 cm, 54 cm și 96 cm. Fiecare dintre ele este disponibilă în două culori - o nuanță naturală, caldă de bambus și alb, cu un efect de uzură interesant. Structura rotundă, aplatizată în partea superioară și deschisă în partea inferioară, este caracterizată de o țesătură desfăcută.Fiecare lampă este echipată cu un mâner pentru o instalare convenabilă.

Lampa de bambus pentru grădină și terasă

Calitățile lămpilor de bambus sunt apreciate nu numai de către proprietarii grădinilor moderne, ci și de către anteprenorii care iubesc să accentueze un design de interior frumoas. Materialele naturale joacă un rol important în interioarele decorate conform ultimelor tendințe. Formele minimaliste și suprafețele reci sunt surprinse cu accente din lemn, piatră, ratan sau doar bambus. Lampa mare din bambus TOULOUSE va completa perfect un interior la modă. Suspendat pe o masă mare de lemn din sala de mese, instalată într-o cameră de zi în stil scandinav sau într-un dormitor romantic, va deveni un accesoriu funcțional și o decorațiune atrăgătoare, aducând note calde, naturale.

Bambus și ratan – faceți cunoștință cu imbatabilul duo!

Lămpile din bambus arată frumos, dar își descoperă întregul potențial atunci când sunt combinate cu alte modele de mobilier și accesorii Vimine. În catalogul producătorului veți găsi o varietate uriașă de mobiliere și accesorii din ratan și tec exotic - o materie primă cu o rezistență remarcabilă la deteriorarea mecanică și factorii externi (apă, radiații UV, îngheț și chiar substanțe chimice dure). Designul mobilierului cu o linie decorativă curgătoare este inspirat în mod clar de stilul colonial, care este un amestec între eleganța Angliei victoriene și cultura artizanală a popoarelor africane și asiatice. Combinarea accentelor coloniale cu eleganța modernă a dus la crearea unor produse neconvenționale care pot fi numite în siguranță mici opere de artă aplicată.
Lămpile din bambus TOULOUSE se vor potrivi perfect cu mese mari, cu aspect natural, realizate din tec exotic alături de o canapea sau fotolii din ratan ușoare si elegante. Mobila din ratan si lămpile sunt disponibile în aceleași culori, ceea ce vă permite să compuneți un set uniform. O grădină echipată cu un set de ratan și bambus va deveni o parte consistentă a mozaicului verde care înconjoară casa. Datorită mobilierului elegant realizat din materiale exotice, fiecare trecere a pragului casei va fi o călătorie către cele mai calde și frumoase colțuri ale peisajelor exotice.

Lămpi de bambus Vimine - o alegere responsabilă

Produsele cu logo-ul mărcii Vimine îndeplinesc cele mai înalte standarde. Prin îmbogățirea terasei cu o lampă de bambus din oferta noastră, susțineți afaceri responsabile care pune în prim plan binele mediului natural. Fiecare lampă de bambus (precum și toate mobilierele și accesoriile oferite de Vimine) este fabricată din materialul obținut din plantele cultivate pe o plantație care funcționează în conformitate cu ideea dezvoltării durabilității. În plus, fiecare lampă este complet realizată manual, ceea ce îi conferă o valoare unică. Măiestria este vizibilă în finisarea fiecărui detaliu. Precizia manoperei, design-urile originale și utilizarea materiilor prime de înaltă calitate, atent selectate și pregătite corespunzător fac ca lămpile de bambus propuse de Garden Space să domine piața și sa nu aibă competiție.

 

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate