menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Ghiveci de grădină din ciment RWI931 27cm

Ghiveci de grădină din ciment RWI931 27cm

Ghiveci de grădină din ciment RWI931 27cm
Producător:
CAPI Europe
Codul produsului:
RWI931
Disponibilitate:
Inaccesibil
Costuri de livrare:
 
Cantitate:
Inaccesibil
  • Acțiune:
Descriere

Găsiți un ghiveci care să se potrivească personalității și spațiului dvs.! Toate ghivecele CAPI Europe sunt inspirate de o varietate de stiluri - de la provensal, rural până la modern și maiestuos. Puteți găsi cu ușurință seturile potrivite care se vor potrivi perfect în spațiul grădinii dvs.

CAPI Europe creează astăzi ghivece neobișnuite pentru uz interior și exterior. Produsele noastre se disting printr-un design unic, în diferite forme și dimensiuni. Ele sunt, de asemenea, apreciate pentru rezistența lor la îngheț, razele UV și umezeală. Toate ghivecele sunt acoperite de o perioadă lungă de garanție. Fiecare produs este unic, datorită căruia marca Capi Europe este recunoscută și apreciată pentru nivelul său ridicat de finisare și pentru farmecul natural.

 

Culoare:
alb

Dimensiuni:
28 cm x 28 cm x 27 cm

Material:

fibrociment de sticlă cu plastifiant, rezistență la razele UV și îngheț

Nu trimitem ghivece prin curier.

Pentru a evita deteriorarea în timpul transportului, le livrăm cu transportul nostru propriu (timpul de livrare standard este de 14 zile)

Există posibilitatea colectării personale din depozitul principal sau în magazinele companiei Garden Space, după aranjarea prealabilă a datei colectării

Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate