menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Fotoliu CORFU

Fotoliu CORFU

Fotoliu CORFU
Producător:
Zumm Garden Furniture®
Codul produsului:
16005.04.077.218.34
Disponibilitate:
Inaccesibil
Costuri de livrare:
 
Strat protector
Cantitate:
Inaccesibil
  • Acțiune:
Descriere

Nou 2018 - fotoliu de grădină CORFU. Colecția ROPE ZUMM

Iți lipsește soarele insulelor grecești care te alintă atunci când iși savurezi cafeaua de după-amiază? Îmbogățindu-ți grădina sau terasa cu un set de mobilier de grădină Corfu, vei crea o atmosferă relaxantă a celor mai frumoase colțuri mediteraneene exact pe proprietatea ta. Uitați de plictiseala din grădină - de astăzi, fiecare trecere a pragului casei va fi o călătorie de neuitat.

 

Fotoliu elegant de grădină CORFU

Mulțumită echipamentelor moderne, grădina poate deveni un spațiu egal în estetica sa cu cele mai bune stațiuni europene. Pentru toți cei care doresc să se bucure de atmosfera de sărbătoare în fiecare zi în intimitatea propriei grădini, suntem încântați să prezentăm fotoliul de grădină CORFU - o piesă de mobilier unică care îți va stârni sentimentele unei vacanțe tropicale chiar la tine acasa.

Fotoliu de grădină CORFU - o nouă dimensiune a plăcerii

Care este cel mai captivant detaliu al fotoliului elegant CORFU? Un confort incredibil oferit de un scaun perfect profilat de perne groase, cu arcuri. Tot ce trebuie să faci este să te așezi acasă în brațele unui scaun adânc și moale pentru a realiza că nu te vei mai întoarce niciodată la scaune standard, plictisitoare. Designul original merge mână în mână cu valorile funcționale - spătarele scaunului sunt realizate dintr-o coardă puternică, groasă, într-o nuanță de gri profund, la modă. Important, toate elementele de mobilier din linia SUNS sunt pe deplin rezistente la factorii externi, datorită cărora păstrează un aspect frumos, fără cusur, mulți ani. Fotoliul extrem de original se va potrivi perfect într-o terasă minimalistă sau în spațiul unui hotel sau restaurant de lux.

 

ZUMM STANDARD, COLECȚIA ROPE ZUMM

Puteți comanda acest produs prin telefon

Fotoliu CORFU DESCRIERE TEHNICA

Fotoliul Zumm SUNS Corfu are un cadru din lemn de esență tare. Spatele și umerii sunt cusuți cu un material într-o nuanță potrivită de gri. Fotoliul este rezistent la apă și foarte este ușor de curățat.Pernele impermeabile sunt moi și foarte confortabile.


  Dimensiuni:

Fotoliu:

Lungime x lățime: 93,5 x 75 cm

Înălţime: 82 cm

Înălțimea scaunului: 45 cm

Culori ZUMM Culoare

 

 

Galeria de produse
Au ales și alți clienți

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate