menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Felinare de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Felinare de grădină - magazin online Garden Space

O grădină frumoasă este suma multor elemente - vegetație bine îngrijită, mobilier care oferă confort în momentele de relaxare și odihnă cu familia, echipamente care facilitează timpul petrecut în aer liber... Compoziția este completată de decorațiuni subtile, datorită cărora aranjamentul este un întreg desăvârșit. Suntem încântați să prezentăm felinarele de grădină Vimine tuturor celor care caută accesorii neconvenționale pentru foișor, terasă sau balcon. Verifică oferta noastră și găsește un model care să se potrivească perfect viziunii tale despre grădina perfectă!

Felinare elegante de grădină - creați o atmosferă aparte!

Felinarele de grădină oferite de marca Vimine vor lumina în mod subtil spațiul. Plasarea unor felinare elegante la balustradă, pervaz sau în imediata apropiere a mobilierului de grădină este o modalitate simplă de a lumina eficient spațiul și de a crea o atmosferă romantică în exterior, propice conversațiilor lungi sub cerul înstelat.
Felinarele de grădină sunt disponibile în multe variante care diferă ca formă și dimensiune. Propunerile includ atât felinare înalte, mari, independente, perfecte pentru o terasă mare, cât și modele mult mai mici, în diferite forme, care vor completa armonios o terasă mică sau un balcon cu un spațiu limitat. Fiecare model este disponibil în clasic și alb, cu o structură abrazivă. Fiecare felinar este echipat cu o inserție de sticlă în care este plasată o lumânare. Sticla de înaltă calitate, care nu încălzește, împiedică ratanul să intre în contact cu flacăra, astfel încât utilizarea felinarelor nu prezintă niciun risc.

Felinare de grădină Vimine - în armonie cu Mama Natura

Felinarele de grădină prezentate în showroom-ul virtual Garden Space sunt realizate în totalitate manual din ratan - un material obținut din trunchiurile flexibile ale palmierilor de ratan. Alegând felinare, scaune sau mese din seria de ratan, puteți fi sigur că primiți un produs unic din cea mai înaltă clasă. Materia primă folosită la producția de mobilă și accesorii cu sigla Vimine nu este întâmplătoare. Ratanul, din care sunt fabricate felinarele, printre altele, este obținut din plantațiile indoneziene care operează în conformitate cu ideea dezvoltării durabilitații. Îmbogățindu-ți grădina cu accesorii din marca Vimine, sprijini o afacere care prioritizează grija pentru mediul natural.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate