menu

 • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
 • Coșul tău
 • Coș gol

Umbrelă de grădină dreptunghiulară ICON 4m x 3m

Umbrelă de grădină dreptunghiulară ICON 4m x 3m

Umbrelă de grădină dreptunghiulară ICON 4m x 3m
Producător:
Platinum®
Codul produsului:
7078P
Disponibilitate:
Disponibil imediat!
În stoc:

Stoc epuizat

Costuri de livrare:
 
Culoare
Iluminare cu LED
Bază
Bază pentru umbrelă
Strat protector
Serviciu de asamblare pentru umbrele de grădină
Cantitate:
9 189.00  RON
Disponibil imediat!
 • Acțiune:
DescriereOpțiuni:

Umbrelă de grădină ICON cu dimensiuni: 4m x 3m

Nu vrem să fim deranjați într-un weekend in care dorim sa ne decuplăm de tot stresul acumulat in weekend,asa ca nu putem lasa nici macar vremea sa ne strice răsfățul binemeritat. Pentru a oferi tie și celor dragi condiții optime de relaxare în intimitatea propriei grădini, merită să completați aranjamentul cu un parasolar de calitate. Umbrela de grădină ICON 4m x 3m vă va permite să vă bucurați în fiecare zi de vară, indiferent de vreme.

Umbrelă de grădină ICON - soluții pentru secolul XXI

Umbrela de grădină ICON de înaltă clasă își îndeplinește perfect sarcina. Copertina extinsă de dimensiuni impresionante nu numai că nuanțează spațiul vast, dar oferă protecție si pentru ploaie și efectele nocive ale radiațiilor UV. Suportul pentru copertina mare din țesătură spuncrilică impermeabilă este un cadru puternic. Structura este realizată din aluminiu puternic - un material de înaltă calitate, care nu se deteriorează sub influența contactului cu factori externi. Important este că rama rămâne stabilă chiar și atunci când bate vântul. Umbrela este echipată cu un mecanism care vă permite să schimbați cu ușurință unghiul baldachinului, astfel încat să umbriți spațiul dorit fără a fi nevoie să mutați întreaga structură.

O selecție largă pentru confortul dvs.

Brandul Platinum satisface așteptările celor mai pretențioși clienți, permițând selectarea individuală a accesoriilor și culoarea baldachinului (puteți alege dintre trei culori subduite, la modă). Pentru ca umbrela să își îndeplinească funcția în cel mai bun mod posibil, merită să o îmbogăți cu una dintre mai multe baze disponibile. O protecție perfectă pentru o umbrelă neutilizată va fi o husă AeroCover.

Recomandări

Umbrela este folosită pentru a proteja împotriva razelor solare - nu este un dispozitiv care să protejeze împotriva vântului și a ploii. Când utilizați umbrela, vă rugăm să fiți atenți și urmați recomandările de mai jos.

Chiar și cea mai grea bază a umbrelelor sau atașarea sa permanentă la sol nu garantează stabilitatea umbrelei deschise atunci când bate vântul. Pentru a evita deteriorarea mecanică, în caz de vânt:

- pliați umbrela

- asigurați copertina umbrelei cu o bandă care împiedică deschiderea spontană a umbrelei, bandă care face parte din setul fiecărei umbrele

- pentru a împiedica umbrela să se miște pe suprafața pe care stă, blocați roțile cu frâna cu care sunt echipate

- se recomandă utilizarea unei huse, care este o protecție suplimentară a umbrelei

Lăsarea umbrelei desfăcută nesupravegheată sau în vânt poate deteriora umbrela și oamenii,respectiv lucrurile din apropierea ei.

Pentru a evita decolorarea inegală a capacului umbrelei, se recomandă utilizarea husei de protecție după pliere.

Nefolosirea unei huse de protecție poate provoca diferențe semnificative de culoare a copertinei.

 


☎ Puteți comanda acest produs prin telefon

 

Diagramă de culori pentru umbrele Challenger T2 premium Diagramă de culori

Clasa de material 4:

 • 240 grame / m² (Stejar 300 grame / m²)
 • 100% spuncrilic
 • acoperit cu poliuretan
 • rezistent la apă
 • rezistent la praf
 • culoarea se estompează după 350-700 de zile de expunere la soare
 • UPF 50+
 • protecție optimă împotriva radiațiilor UV

 

 

Wzornik kolorów
Wzornik kolorów
Wzornik kolorów

 

Țesătura umbrelei devine decolorată în timp, când este expusă permanent la soare. Cât de rapid și cât depinde de calitatea materialului. Platina oferă țesături din clasele 1-4. În cazul țesăturilor de clasă superioară, rezistența la lumină este mai bună, ceea ce duce la o perioadă mai lungă de decolorare vizibilă. Țesătura de clasa 2 este rezistentă la lumină timp de 80-160 de zile când este expusă la soare. Clasa de substanță 4 prezintă o schimbare inițială a culorii după aproximativ 350 de zile de lumină directă a soarelui. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna un capac de protecție atunci când nu utilizați umbrela pentru a-i prelungi durata de viață. 

Napisz do nas

Możesz zadać pytanie lub złożyć zamówienie

 
 
 
 
 
Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate