menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Despre Garden Space

 

Logo

GARDEN SPACE este prima companie poloneză multi-brand care oferă servicii premium și de exclusivitate pentru echipamente de mobilier exterior. Oferta noastră include, printre altele, mobilier de grădină, acoperișuri,corpuri de iluminat, piscine, saune, grătare și o gamă largă de elemente exterioare. Aveți grijă de grădina și vegetația dvs. alegând accesoriile care vă vor face viața mai ușoară .Garden Space este locul în care o să descoperiți cele mai bune mărci din Polonia si din întreaga lume,toate într-un singur loc!

GARDENSPACE.ro este o platformă modernă de vânzări cu o gamă largă de produse. Din catalogul nostru vă puteți echipa complet grădina, terasa sau balconul pentru a vă bucura alături de cei dragi și pentru a crea un loc perfect pentru vă petrece timpul liber. În ceea ce privește comenzile, datorită tehnologiei acestea se realizează mai ușor ca niciodată. Le puteți realiza cu ușurință de pe calculatoarele personale, tablete sau smartphone-uri.

Compania noastră are showroom-ul în București unde puteți face cunoștință cu produsele noastre,iar angajații noștri vă vor ajuta sa găsiți exact ceea ce căutați.Garden Space este de asemenea un spațiu expozițional,inovator în care visele și viziunile tale vor lua o nouă perspectivă.

După 8 ani de experiență în crearea a numeroase mărci de echipamente utile în aer liber, Garden Space s-a născut din companii mai mici în 2015 iar astăzi suntem mai pregătiți ca niciodata sa îndeplinim visul fiecărui client care dorește sa îșî amenajeze propriul paradis in curtea sa. Angajament deplin, succesiv, crescând de la o zi la alta, ne-a permis să oferim servicii complet profesioniste și de încredere clienților și de partenerilor de afaceri.

Experiența în industrie ne ajută să stabilim constant noi tendințe.Lucrăm regulat cu experți și arhitecți, oferindu-vă noi soluții și idei.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate