menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Cutii de grădină - magazin online Garden Space

Cutiile de grădină spațioase sunt un element indispensabil al colecției de grădină a oricui dorește să stabilească o ordine perfectă proprietății lor. Când amenajați o grădină de casă, un teren de agrement sau un balcon, merită să vă amintiți nu numai despre vegetația îngrijită, mobilierul și decorațiunile confortabile, ci și despre echipamentele și accesoriile care ajută la organizarea spațiului. Pentru toți cei care doresc să aibă grijă complet de zona exterioară care înconjoară casa, suntem încântați să prezentăm cutii de grădină – elemente pe care le veți iubi pentru modul lor practic!

 SCATOLA - cutii de grădină din poliratan

Spațioasă, solidă, elegantă și extrem de utilă ... Nimic nu rezumă mai bine casetele din grădină din linia SCATOLA! Containerele solide vor găzdui tot ceea ce este dificil să găsești un loc potrivit în grădină - instrumente mici de grădină, perne care împodobesc fotolii și canapele, covoare, huse pentru mobilă și jucării cu care copiii se joacă în cutia de nisip sau pe gazon. Cutiile sunt echipate cu capace solide, datorită cărora conținutul este protejat împotriva factorilor externi. Toate articolele sunt sigure, ordonate și, în plus, chiar la îndemână!
Cutii practice de terasă
Cutiile de grădină oferite de brandul Oltre sunt fabricate din poliratan - un material modern care a batut recorduri de popularitate în grădinile private și în spațiile publice exterioare de câțiva ani. Cum a câștigat poliratanul o încredere atât de mare a celor mai pretențioși clienți? Răspunsul este simplu: poliratanul combină aspectul cald al ratanului natural cu durabilitatea absolută a materialelor plastice inovatoare. Materialul modern este rezistent la deteriorarea mecanică și la factorii externi - radiații UV, îngheț, temperatură ridicată și precipitații. Este important să nu vă faceți griji pentru impregnarea care consumă timp și utilizarea măsurilor de securitate. Accesoriile și mobilierul din ratan nu necesită o îngrijire delicată și pot fi suprasolicitate în siguranță direct pe plăcile de terasă. Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți suprafața cu o cârpă moale, umedă pentru a menține produsele din poliratan în stare perfectă. „Lăstarii” sintetici constau din fibre compacte și neporoase, care nu absorb apa și resturile. Drept urmare, păstrarea cutiei de grădină (chiar albă) într-o curățenie imaculată este joacă de copii!

Cutii de grădină din poliratan

Când menționăm avantajele căsuțelor de grădină din poliratan, trebuie menționat faptul ca sunt ecologice. În timpul producției de poliratan și apoi în timpul utilizării mobilierului, nu sunt eliberați compuși care ar putea dăuna mediului. În plus, materialul solid se distinge într-o perioadă foarte lungă de utilizare (setul de poliratan poate fi utilizat în grădină până la 20 de ani!). Scaunele,cutiile sau fotoliile deteriorate de timp pot câștiga o a doua viață în procesul de reciclare.

Cutiile de grădină care vor completa amenajarea

Credeți că cutia de grădină este un element cu o funcție pur practică, lipsită de valoare estetică? Nu trebuie să fie așa! Cutiile de grădină disponibile în magazinul online Garden Space sunt cea mai bună dovadă că funcționalitatea și designul elegant se pot îmbina perfect! Cutiile de gradina SCATOLA sunt disponibile in mai multe variante care difera ca mărime si culoare. Forma minimalistă se va potrivi armonios în amenajarea terasei.
Vă este teamă că un element suplimentar plasat pe o terasă mică sau balcon va copleși compoziția și va face ca spațiul deja limitat să pară și mai mic? Cutia albă de grădină SCATOLA, lungă de 100 cm, va fi perfectă în cazul în care doriți ca fiecare centimetru să fie decorat la un nivel premium.

Garden Space - totul pentru grădina ta

Cutiile de grădină durabile și practice nu reprezintă tot ceea ce vă putem oferi. La Garden Space, avem grijă de grădini în mod cuprinzător. Oferta extinsă disponibilă în magazinele noastre fizice și on-line include o mare varietate de articole care vă vor ajuta să scoateți la suprafață potențialul grădinii voastre.

 

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate