menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Coșuri de plajă exclusive

Nisipul fin care se revarsă printre degete, razele soarelui încălzindu-ți blând fața și o briză ușoară, revigorantă ... Cine nu iubește acest sentiment minunat atunci când ne întindem pe plajă, scufundați în propriile noastre gânduri?
O vacanță într-o stațiune de pe litoral este cel mai bun mod de a sărbători vara și de a descoperi toate farmecele sale. O vacanță este cel mai bun moment pentru a vă îndepărta de realitatea monotonă și a vă oferi puțin lux de care nu putem profita zilnic. Schimbați șezlongurile pliante din curtea cu coșurile de plajă și o să vă simțiți ca și pe plaja privată a unui hotel de 5 stele din inima Coastei de Azur,într-o zi de iulie.

Coșurile de plajă din ratan – farmecul clasic

Coșurile de plajă din ratan sunt iubite de turiștii din toată lumea. Ce le influențează popularitatea? În primul rând, un farmec elegant și subtil al luxului, fermecat într-o formă cu gust. Designul coșurilor de plajă pe care le propunem se referă la modelele clasice din lemn care au fost punctate cu plajele baltice în secolul trecut. Prototipul unui mobilier de plajă a devenit o inspirație pentru crearea unui coș de plajă modern și luxos, care impresionează atât prin estetică, cât și prin funcționalitate.

Coșurile de plajă din hotelul dvs. - St. Tropez pe litoralul Românesc

Coșurile amplasate pe o plajă privată în apropierea hotelului sau lângă piscină vă permit să recreați atmosfera celor mai bune stațiuni, a căror clasă atrage mulțimi de turiști în fiecare an, însetați de noi experiențe și așteptând cele mai înalte standarde. Suplimentarea colecției de echipamente de plajă cu coșuri de plajă din ratan este o etapă în calea creării unui hotel cu o aură de lux care va atrage oaspeții ca un magnet care se așteaptă la ceva mai mult decât un nivel mediu de servicii.

Coșurile de plajă din Rattan - o nouă versiune de plajă

Coșurile de plajă disponibile în gama Garden Space sunt confecționate din împletituri naturale din ratan, realizate manual. Suplimentarea structurii cu perne moi a dus la crearea unei piese de mobilier, perfectă din punct de vedere al formei și confortului pe care îl garantează. Structura înaltă, impunătoare, este o barieră pentru vânt și soarele arzător. În plus, fiecare model este realizat manual, ceea ce face din coșurile noastre de plajă din ratan un produs unic. Oferta include două modele: coșul de ratan ST. TROPEZ pentru o persoană și un coș dublu de plajă ST. TROPEZ DUO.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate