menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Corpuri de iluminat

Filtrează după::
Vizualizări:

Lumini de grădină Mood - magazin online Garden Space

O seară romantică pentru doi, o petrecere cu prietenii la grătar și muzică, sau poate o seară singuratică cu o carte sub stele? Fiecare dintre aceste experiențe poate deveni o experiență inspirată dacă aveți grijă în mod corespunzător de decor și creați o atmosferă plăcută. Și nimic nu-l construiește mai bine decât iluminarea corespunzătoare. Îmbogățindu-ți spațiul locuit cu o bună iluminare a grădinii, poți transforma o grădină sau o terasă plictisitoare într-o zonă de divertisment sau relaxare atmosferică cu o singură mișcare, în funcție de nevoile tale.

Iluminatul grădinii care nu se teme de frig și ploaie

Pentru a răspunde celor mai înalte cerințe, în Garden Space, am adunat cele mai interesante modele de lămpi de grădină disponibile pe piață. Forme la modă și modele neobișnuite combinate cu funcționalism practic au dus la crearea unei colecții de lămpi de cea mai înaltă calitate. Varietatea ofertei oferă posibilități aproape nelimitate pentru o amenajare interesantă a grădinii sau a terasei. Prin instalarea lămpilor sub scări sau la fațada clădirilor, veți crea accente de lumină eficiente, care vor lumina spațiul într-un mod blând și interesant. Nu trebuie să vă faceți griji că iluminarea nu va fi afectată de ploaie sau îngheț - lămpile noastre sunt rezistente la condițiile meteorologice. Prin instalarea caloriferelor electrice sub acoperișul foișorului, obțineți nu numai un efect subtil, de lumină, dar și o căldură plăcută! Razele infraroșii cu unde scurte generează căldură similară cu lumina soarelui, care se simte imediat după pornirea dispozitivului.

Iluminat de grădină pentru afaceri

Căutați decorațiuni interesante și practice pentru restaurantul sau hotelul dvs.? Lămpile Light Cube RGB vor funcționa excelent în acest rol. Structura mobilă le permite să fie mutate liber și să creeze diferite compoziții. Lămpile ovale magice impermeabile închise sub formă de piatră vor fi un plus excelent în spațiul de la piscină, plăcut ochiului oaspeților hotelului.

Lămpi solare - Iluminat natural si ecologic în grădina dvs.

Iluminatul solar de grădină este o soluție populară folosită în grădinile private și în spațiile publice exterioare. Pentru fanii soluțiilor ecologice și practice, vă prezentăm cea mai recentă ofertă de lămpi solare de înaltă clasă care o sa vă încânte prin forma lor remarcabilă.
 Lămpile solare din colecția noastră originală seamănă cu felinarele. Fabricate din aluminiu și tec exotic, lămpile pot funcționa continuu timp de maxim 18 ore în trei moduri diferind în intensitatea luminii emise. O baterie epuizată poate fi încărcată în două moduri - expunând lampa la soare sau încărcând-o prin cablul USB-C inclus în set. Iluminarea grădinii cu lămpi solare este complet sigură. Fiecare model disponibil la vânzare se remarcă prin rezistență ridicată la schimbarea condițiilor meteorologice. Aluminiul și lemnul de tec utilizat la producerea lămpilor nu au grijă de radiațiile UV, temperaturile extreme și umiditatea. Puteți fi siguri că lămpile așezate în jurul căilor și decorarea unui colț relaxant pe terasă vor fi un plus frumos și funcțional, care va servi mulți ani.
 Listând avantajele lămpilor solare, este imposibil să nu menționăm estetica lor. Lămpile care seamănă cu felinarele se vor amesteca armonios într-un aranjament rafinat, devenind decorarea sa distinctivă. Vânzarea include modele de diverse forme și culori. Fiecare dintre opțiunile disponibile este echipată cu un mâner care îi permite să fie atârnat pe un cârlig sub tavan sau pe un suport stabil disponibil pentru vânzare.

Lanterne Vimine - soluții natural

Iluminatul grădinii nu se limitează la lămpi. Lanternele vor fi o componentă perfectă al aranjamentului extern. Decorațiile subtile oferite de marca Vimine vor răspândi o strălucire subtilă asupra proprietății, adăugând un caracter romantic aranjamentului. Felinarele sunt realizate din ratan exotic în două culori - natural și alb, cu o textură uzată. Felinarele decorative vor arăta frumos așezate în iarbă, pe terasă sau la intrarea în casă. Fiecare felinar este echipat cu o inserție de sticlă în care sunt așezate lumânări. Important este că sticla folosită este rezistentă la temperaturi ridicate, ceea ce se traduce prin siguranța utilizării felinarelor. Fiecare exemplar disponibil pentru vânzare este un produs absolut unic. Lanternele cu sigla Vimine, la fel ca și mobilierul, sunt țesute manual din materii prime obținute dintr-o plantație durabilă situată în Indonezia. Fiecare piesă este o lucrare unică, detaliată, de artă aplicată cu măiestrie.

TOULOUSE - iluminat elegant pentru grădină și sufragerie

Garden Space este o sursă de inspirație nu numai pentru proprietarii de grădini frumoase, dar și pentru cei care caută accente decorative extraordinare pentru casa lor. Căutați un plus de modă pentru un living plin cu flori în ghivece, suveniruri de călătorie și materiale naturale? Nu avem nicio îndoială,lampa TOULOUSE îți va fura inima! Fabricată în întregime din bambus, lampa funcționează excelent atât în ​​foișoare acoperite, cât și pe terase, precum și în interioare elegante. Țesutul desprins înseamnă că abajurul nu suprimă lumina, ceea ce garantează un efect vizual uimitor. Cel mai bine vândut dispozitiv este disponibil în mai multe variante care diferă ca mărime și culoare. Ca și alte produse din seria Vimine, lampa TOULOUSE este realizată în totalitate manual.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate