menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Canapele de grădină

Filtrează după::
Vizualizări:

Canapele confortabile de grădină

Unde este cel mai bun loc pentru a petrece timpul în după-amiezile călduroase de vară? Ce vă poate ajuta să vă îndepărtați de momentele stresante și să vă pierdeți într-o relaxare binemeritată? Desigur, odihna într-un mediu placut. Indiferent dacă preferați să vă răsfățați cu o carte în mână sau dacă preferați distracția plină de jocuri de socializare și grătare, canapelele noastre de grădină vă vor îndeplini așteptările. Descoperiți gama variată de canapele de grădină și lăsați-vă fermecați de viziunea grădinii perfecte.

O canapea practică de terasă pe care o vei iubi

Crearea unei colecții de canapele de grădină a fost ghidată de un singur obiectiv - de a oferi cel mai mare comfort clienților noștri. Datorită folosirii materialelor atent selectate, calitatea canapelelor noastre oferă o plăcere pură. Rezistente la deteriorări și murdărie, își vor păstra forma intactă ani de zile. Dar există altceva în spatele sloganului „comfort”. Structura modulară a mobilierului vă oferă posibilitatea de a vă juca creativ cu spațiul pe care îl puteți schimba liber în funcție de nevoile dvs. Amenajarea grădinilor mari sau, dimpotrivă, balcoanelor mici nu a fost niciodată mai ușoară și mai plăcută. Canapele noastre de grădină sunt nu numai funcționale, ci și estetice. Designul la modă și eleganța cuprinse in fiecare model fac din fiecare produs o piesă unică.

Canapele de grădină de calitate superioară

În gama canapelele noastre de grădină nu există loc pentru eșec. Fiecare piesă de mobilier este o structură bine gândită, construită de profesioniști care folosesc materiale de cea mai bună calitate. Soarele dur sau vremea capricioasă nu vor afecta negativ aspectul canapelei tale preferate. Perfecțiunea manoperei este vizibilă chiar și în cel mai mic detaliu.

Canapea de grădină din Poliratan

Canapele de grădină Poliratan combină cu succes estetica caldă și naturală caracteristică mobilierului exotic din ratan cu calitatea absolută a materialelor plastice moderne. Materialul inovator nu este deloc afectat de apa, temperaturile extreme și radiațiile UV. Puteți uita de impregnarea care consumă timp și de a vă asigura mobilierul în afara sezonului. Tratamentele de îngrijire pentru canapele de terasă confecționate dintr-un material care domină recordurile de popularitate se limitează la îndepărtarea prafului sau a murdăriei superficiale de pe ele cu o cârpă umedă. „Lăstarii” artificiali constau în fibre compacte și neporoase, astfel încât este ușor de îndepărtat impuritățile.
Canapele de grădină din poliratan surprind prin diversitatea lor. De vânzare veți găsi modele în gri, alb, nisip și maro. Oferta noastră include atât canapele extensibile, multifuncționale, modulare de colț, cât și canapele duble, care economisesc spațiu. Canapeaua de terasă din poliratan va fi perfectă pentru o grădină decorată după ultimele tendințe și o sa creeze un colț romantic, inspirat din stilul englezesc sau francez.

Canapea de grădină din Ratan-Natura in grădina dvs

Canapelele de grădină originale prezentate în catalogul Vimine vor încânta fiecare fan al designului natural. Canapelele țesute în întregime din materii prime exotice surprind prin subtilitatea și decorativitatea lor. Mobilierul este o necesitate care trebuie sa fie primitoare și cu gust, care să arate frumos pe fundalul unei peluze luxuriante. Utilizarea materiei prime naturale a făcut din mobilier o componentă coerentă a mozaicului verde. Canapelele de grădină din Ratan sunt disponibile în două versiuni de culori - naturale și albe, cu o textură vintage.
Important este că ratanul folosit la producerea mobilierului nostru nu este întâmplător. Canapele de grădină sunt confecționate dintr-o materie primă special selectată obținută din trunchiuri de palmieri cultivați pe plantații care funcționează în conformitate cu ideea dezvoltării durabilității. Mai mult, fiecare produs cu logo-ul Vimine este țesut manual cu măiestrie.Designuri neconvenționale, utilizarea materialelor de înaltă calitate și atenția la cele mai mici detalii fac ca canapelele din terasa Vimine să fie numite îndrăznețe lucrări de artă aplicată.

Canapea de grădină din metal pentru o curte moderna

Căutați mobilierul care să completeze armonios spațiul modern din jurul unei case noi,în conformitate cu cele mai noi standarde arhitecturale? Pentru toate persoanele care caută canapele de grădină de lux și de înaltă clasă, care își vor găsi drumul printre compoziții ordonate și minimaliste, vă prezentăm canapele de terasă din aluminiu. Aluminiul acoperit cu pulbere a înlocuit un alt metal care a fost cel mai popular în grădini până acum - fontă. Spre deosebire de concurentul său greu și masiv, aluminiu este ușor și se încadrează perfect în tendințele care guvernează designul. Nu vă lăsați păcăliți de delicatețea structurii - aluminiul se caracterizează prin rezistență mare la coroziune și durabilitate, precum și rezistență la deteriorarea mecanică și la factorii externi. Colecția Zumm este dominată de culori subtile și forme simple. Gri, grafit și antracit contrastează cu verdeață vibrantă într-un mod interesant și aduc clasă și eleganță în aranjament. Selecția de modele disponibile este foarte largă - veți găsi atât canapele mici, cât și seturi extensibile de salon.

Canapea de terasă cu logo-ul Garden Space - de ce merită?

Datorită activității proiectanților noștri, nu mai trebuie să alegeți între funcționalitate,confort și estetica spațiului. Fiecare canapea de terasă prezentată în catalogul Garden Garden este un produs complet. Cadrele din tec,metal si ratan sunt completate cu perne din spumă,de tapițeria moale acoperită cu un capac din poliester rezistent la abraziune. Fețele de pernă sunt securizate cu un strat de teflon, care creează un strat hidrofob pe țesătură. Datorită acesteia, apa și murdăria nu se înmoaie în fibre, iar pernele și scaunele arată impecabil indiferent de condițiile meteorologice și asigură un confort ridicat de utilizare. O pată lipicioasă de înghețată sau sos nu reprezintă, de asemenea, o amenințare pentru tapițerie - o puteți îndepărta cu ușurință folosind orice soluție găsită in comerț.

Canapeaua de grădină este la fel de frumoasă si după ani buni

La Garden Space, avem grijă de grădini în mod cuprinzător. Pentru a satisface cei mai pretențioși clienți, ne-am îmbogățit oferta cu huse de înaltă clasă, care vor prelungi și mai mult viața mobilierului preferat. Huse sunt disponibile în mai multe variante care diferă ca formă și dimensiune, astfel încât puteți găsi cu ușurință un model adaptat canapelei dvs. de grădină. Copertinele oferite de magazinul nostru online diferă semnificativ de majoritatea huselor disponibile în magazine concurente. Sunt confecționate din poliester ușor, care nu se rigidizează și nu se fisurează când sunt expuse la temperaturi scăzute. Datorită stratului de membrană, țesătura „respiră” iar mucegaiul și ciupercile dăunătoare pentru mobilier nu se vor dezvolta..

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate