menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Bazele funcționale pentru umbrele de grădină

O umbrelă de grădină este un tovarăș inseparabil al relaxării în timpul verii. Având o umbrelă mare, impresionantă, deasupra locului tău preferat de a petrece timpul liber, te poți delecta cu o relaxare deplină indiferent de vreme - căldura care se varsă din cer sau ploaia de vară nu va interfera niciodată cu planurile tale. Pentru ca umbrela să vă servească pe dvs. și pe membrii gospodăriei dvs. cât mai fidel în toate condițiile, merită să completați setul cu detalii practice, cum ar fi o husă și o bază specială. Vă prezentăm standurile pentru umbrele de grădină, care vor extinde semnificativ gama de posibilități a umbrelei dvs.

Un mic detaliu de mare utilitate

Bazele pentru umbrele de grădină ale mărcii olandeze Platinum protejează umbrela să se rotească în vânt și menține structura perfect verticală. Suprafața antiderapantă a bazei se lipește strâns de sol și face ca umbrela să fie stabilă, în ciuda vânturilor puternice și a ploilor abundente. Modelele mobile cu roți pivotante vă permit să mutați umbrela în orice loc, fără a fi nevoie să mutați o structură grea, solidă. O bază mică din grafit lustruit de înaltă calitate arată extrem de elegant si aduce un beneficiu semnificativ.

Bazele pentru umbrele de grădină și umbrele de platină - un duo armonios

Bazele de umbrele de grădină sunt compatibile cu umbrelele de lux Platinum. Produsele exclusive ale mărcii olandeze combină armonios cel mai înalt standard de manoperă, soluții inovatoare și un design frumos, cu gust, care se potrivește bine cu tendințele globale care domina pe piața mobilierului în aer liber. Umbrelele Platinum sunt disponibile într-o varietate de forme și culori, astfel încât veți găsi un model potrivit pentru stilul grădinii dvs.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate