menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Acoperișuri moderne de terasă

Ca un proprietar fericit al unei grădini,știi cât de distractiv este să îți petreci timpul liber în aer liber. Cina de familie pe o terasă plină de soare, mese romantice cu vin în aer liber sau momentele de relaxare petrecute pe un balansoar după o zi grea creează un mozaic de amintiri. Starea vremii trebuie să îndepărteze de tine ceea ce iubești cel mai mult? Desigur că nu! Dotându-vă grădina sau terasa cu baldachine de grădină elegante, ploaia sau căldura excesivă nu vă vor închide niciodată în patru pereți. Consultați oferta noastră bogată și creați un loc magic chiar lângă ușa dvs.

Acoperiș de terasă perfect pentru soare și ploaie

Copertinele de grădină nu trebuie să fie o soluție pur practică, lipsită de valoare estetică. Modelele disponibile în Garden Space reprezintă un compromis între funcționalitate și frumusețe. Atunci când amenajați o grădină, merită să încorporați cu atenție un acoperiș interesant în proiectare, care vă va proteja de ploaie, iar în zilele călduroase va oferi umbra dorită, oferind în același timp un aspect elegant. Puteți alege dintr-o multitudine de proiecte, de la mici copertine suspendate, prin pavilioane spațioase, până la clădiri complete. Sistemele moderne de sticlă se vor dovedi în spații minimaliste, fiind un decor de design și o acoperire practică împotriva condițiilor meteorologice. Amatorii de clasici vor găsi, de asemenea, modele care se potrivesc gusturilor lor - structurile de tecno-ratan vor fi un însoțitor de neînlocuit al tuturor întâlnirilor din grădină.

Acoperirea moderna a teraselor este un succes in gradinile la moda

Acoperișurile de terasă de la linia originală a Space Garden vor răspunde chiar și celor mai mari așteptări. Baza structurală a acoperișurilor de terasă sunt profilele din aluminiu extrudat. Un cadru puternic este un suport pentru un acoperiș pliabil format dintr-o țesătură tehnică puternică, rezistentă la apă. Fiecare pergolă este echipată cu un sistem avansat, invizibil de scurgere a apei. Întreaga structură este rezistentă la temperaturi scăzute și ridicate, nu se deteriorează atunci când este în contact cu umiditatea și rezistă eficient chiar și la vânt puternic.

Terasa acoperită: iubiți-vă din nou grădina

Nu contează dacă doriți să acoperiți un spațiu larg în spatele casei cu un acoperiș sau căutați un acoperiș mic care să umbreze un mic set de cafea - elementele pergolei sunt combinate modular, ceea ce oferă posibilități de amenajare aproape nelimitate. Important, fiecare acoperiș de terasă asigură umbrirea de 100% chiar și a unei zone foarte mari și, în plus, oferă o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV dăunătoare.
O serie de produse suplimentare (iluminat integrat, rulouri sau carcase din sticlă) fac ca acoperișurile noastre de pe terasă să nu fie egalate de concurență

Terasa acoperită: mențineți soarele cald mai mult timp

Căderea nopții nu trebuie să însemne petrecerea serilor între cei patru pereți. Datorită soluțiilor moderne oferite de Garden Space, puteți extinde semnificativ sezonul grădinii. Așezându-vă în fotoliul preferat, ascultând foșnetul frunzelor și bucurându-vă de peisajul natural strălucind cu tonuri de portocaliu, roșu, maro și galben este o modalitate excelentă de a vă liniști nervii, de a vă calma și de a vă relaxa. Datorită încălzitorilor cu infraroșu, nu vă va fi frică de răceala de seară. Dispozitivele inovatoare asemănătoare cu lămpile clasice generează nu numai lumină moale, naturală, dar și căldură similară cu cea a razelor solare. Showroom-ul Garden Space oferă calorifere mici, care pot fi montate cu ușurință sub acoperișul terasei și modele mari, independente, care vor fi perfecte pentru grădinile restaurantului sau zonele hoteliere în aer liber.

Acoperișuri de terasă de top

Materialele solide, construcția fiabilă, rezistența la factorii externi și un preț competitiv indica faptul că puteți fi sigur că alegeți un produs de înaltă calitate,totodată adăposturile noastre de grădină depășesc piața echipamentelor exterioare.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate