menu

  • ✉ office@gardenspace24.ro

Garden Space - Căutare
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 Buc. / 0.00 RON
  • Coșul tău
  • Coș gol

Umbrele de grădină - accesorii: magazin online Garden Space

Grădinile moderne reprezintă suma multor elemente – gazon bine păstrat, care inspiră liniște, mobilier confortabil pentru relaxare, iluminare subtilă, accesorii atrăgătoare și echipamente pentru vă face plăcerile de vară în timpul zilelor călduroase ... Umbrelele de grădină sunt o parte inseparabilă a amenajărilor exterioare, rafinate. Accesoriile prezentate în magazinul online Garden Space te vor ajuta să obții potențialul maxim din modelul care îți decorează spațiul de acasă și îi vei prelungi semnificativ viața.

Umbrele de grădină originale - accesorii decorative

Umbrelele de grădină standard, pentru balansoar, cu copertine mici și rotunde, cu o gamă foarte limitată, sunt istorie. Grădinile la modă de astăzi sunt completate de structuri solide, reglabile, care umbresc zona vastă. Datorită accesoriilor potrivite, umbrele de grădină pot deveni nu numai un accesoriu funcțional care protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, ci și un decor eficient care adaugă caracter și o clasă de lux aranjamentului. Vei obține un efect și mai uimitor, datorită iluminării cu LED. Iluminarea cu LED-uri RGB montată pe interiorul baldachinului va face din umbrelă o lampă remarcabilă, care emană lumină difuză și colorată în toată proprietatea după lăsarea întunericului.
Iluminatul cu LED-uri RGB oferit de Garden Space este dedicat umbrelelor cu picioare laterale Platinum. Setul include o telecomandă ușor de utilizat și un încărcător USB. Dispozitivul compact funcționează în 4 moduri diferite. Puteți alege dintre 10 opțiuni de culori diferite.

Ce accesorii să alegi pentru umbrela de grădină?

De teamă de starea echipamentelor exterioare expuse la schimbarea condițiilor meteorologice se poate degrada, mulți dintre noi ascundem umbrelele în subsol sau garaj în timpul iernii. Din păcate, securizarea unui model mare într-un loc uscat poate cauza multe dificultăți. Deci, cum să protejați eficient umbrele de grădină? Accesoriile din colecția Platinum vă vor face această sarcină mai ușoară! În gama largă de accesorii de grădină veți găsi huse de înaltă clasă potrivite pentru umbrele de diferite dimensiuni și forme.
Datorită accesoriilor cu sigla Platinum, radiațiile UV intense, înghețul, precipitațiile și poluarea externă nu vor afecta starea umbrelei preferate. Liderul olandez pentru producția de huse folosește un material inovator - poliester RIP-STOP. Materialul rezistent la apă este îmbogățit în plus cu un strat de membrană permeabilă la aer. Stratul subțire asigură o circulație optimă a aerului, prevenind creșterea bacteriilor, ciupercilor și mucegaiului sub acoperire. Important, spre deosebire de majoritatea copertinelor disponibile în magazine, accesoriile pentru umbrele de grădină Platinum nu se înăbușă și nu se crapă sub influența înghețului, ceea ce facilitează semnificativ funcționalitatea lor pe un termen îndelungat. Fiecare model este livrat cu o geantă practică care ușurează depozitarea unei huse neutilizate.

Bazele și elementele de bază - accesorii pentru umbrele de grădină

Umbrela ta se învârte din cauza vântului?Sau poate, dimpotrivă, ai dori ca o umbrelă grea să fie mai mobilă? Ne-am gândit și la asta! Printre accesoriile pentru umbrele de grădină se găsesc și baze solide ale diferitelor structuri. Construite în principal din grafit și oțel, bazele sunt un suport stabil, fiabil, rezistent la deteriorarea mecanică și la factorii externi.

Acest site web folosește cookie-uri în conformitate cu setările browserului dvs. Mai multe informații pot fi găsite în fila Politica de confidențialitate